pondělí 16. listopadu 2015

Demižon 30l

Demižon 10L opletený - bužírka. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Karel Bláha DEMIŽON opletený 10l. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím.


Zvenku zaprášený, ale uvnitř čistý.

Mám dva - v tom druhém mám slivovici. Při objednání kusů, získáte kusů. Doba dodání (od obdržení platby): 4-dní;. Kvasná zátka gumová - uzávěr na demižon 30L. Izrađen je od čvrstog stakla te je.


Opletený demižon 1l na víno, mošt, slivovici apod. Vhodný na uskladnenie vína , alkoholu ,sirupou a iných tekutín. Skleněné demižony jsou opletené.

Popis: Víko je určeno k uzavření nádob ( 30l , 50l a 60l ), je shodné pro . VRENJAČA PVC ZA DEMIŽON L. Nabízím 30l skleněný demižon , bez opletení. Zavařovací hrnec na indukci Orion l set. Zn plech tloušťka plechu: mm dodáván s pouzdrem na.


A - ks, 220V - ks, demižóny 50L - ks, 30L - ks, 15L - ks, 10L. Plastová konev širokohrdlá l. Filtrační rouška se vkládá do lisovacího koše před plněním, dochází tak k jemnější filtraci moštu a rouška zabraňuje . Browin Univerzální demižon 5l. Cena: 2Kč bez DPH: 20Kč DPH:. Cena: 6Kč bez DPH: 57Kč DPH:.


Stakleni demižon 25L postoje i drugih zapremina 2 3 35. Slika - Kanta 30L kupljena u radnji Majstor za pivo. L sladovine, na kraju ćemo završiti s približno 20L piva.


Ovo je posuda, bačva, kanta ili demižon u kojem će pivo fermentirati. Rozměry: výška: 3mm objel.

Momentálně zde nejsou žádné inzeráty, které by odpovídaly zadaným kritériím. Zkuste prosím trochu zobecnit Vaše hledání - např. Takže demižon se nehodí pro spodní kvašení? Predám DEMIžON - inzercia, bazár bazZi.


Děkuji vám moc za rady a pro začátek použiju 30L vědro co se tady na foru probíralo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky