pátek 6. listopadu 2015

Hračky do vany yookidoo

Zábavné proudy vody nejen ve vaně! Základna hračky se připevní na dno vany a středem čerpá vodu. Tím vytváří magickou fontánu.


Jsme přesvědčeni, že hra má na vývoj dítěte zásadní vliv. Do vany , bazénu i sprchového koutu patří dětem hračky a to přímo k tomu. Playgro kachní rodinka do vany zpříjemní vašemu děťátku koupání.


Yookidoo Kouzelný kohoutek s ozubenými tvary. Ponorka dokáže dopravit vodu do sprchy. Tok vody vytváří řetězovou reakci fantastických efektů vodní stanice.


Zábavu ve vodě i na souši poskytnou speciální hračky do vany. Také máme a za mě jednoznačně nejlepší hračka do vany. Bo Jungle pěnové hračky do vody ks. Canpol hračky do vody v tašce - Transport - dopravní prostředky. Fisher Price zpívající bubínky do vany.


YOOKIDOO Vodní hračka ponorka u pinkorblue. Nejprodávanější zboží kategorie hračky do vany. Hračky do vody jsou vyrobeny z materiálů, které se mohou namočit.


Zábava i při koupání díky tomuto setu hraček do vany. Kohoutek do vany s nekonečným proudem vody a ozubenými tvary. Děti milují neustále tekoucí proud vody do vany. Hračka do vody - veselá knížka žirafa Sophie - Vulli. Její kreativní hračky pochází z dílny proslulých návrhářů Golos - Weisman.


MEADOW KIDS pěnová sada hraček do vany STAVEBNÍ . BO JUNGLE PĚNOVÉ HRAČKY DO VODY 36KS. Bazénky a hračky do vody INTEX Bestway Hamleys DOLU a další. Simba Stříkací kostičky zvířátka do vany - Herní set. Najzábavnejšia hračka do vane! Tomáš, při které si děti vymýšlí vlastní dobrodružství, změní vaši koupelnu na železniční stanici.


Mašinku Tomáše stačí ve vodě . Vyžaduje údržbu čerpadla hračky. EUR Protisklzové kvetinky do vany , ks. EUR Summer Infant Detský bublifuk do vany.


Kč carero Plastový box na hračky do vany Baby Mix modrý Modrá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky