pondělí 23. listopadu 2015

Nerezová závitová tyč m6

Prodej nerezových závitových tyčí je realizován balíky kamkoliv v ČR. Pro spoje ve venkovním či jinak náročném prostředí, nerez materiál AISI 316. Používá se ke kotvení základových trámů dřevostaveb při tesařských pracích nebo jako kotvící a spojovací prvek. Materiál nerez , vhodná pro speciální projekty.


Rozměr závitu, Délka tyče (mm).

V nabídce také v provedení nerez , černá a pevnostní 8. Systémy z ušlechtilé nerezové oceli V2A. MNEREZ Aprovedení: nerez Adélka: 1m. Závitové tyče DIN 9- NEREZ A2. DIN 9- závitová tyč 1m provedení Anerez.


M, Běžně skladem, Na poptávku. Průměry v tabulce s variantami. Umakovshop - Nabízíme polotovary pro nerezové , skleněné a kované zábradlí .

Nakupte závitové tyče z nerezu, oceli, mosazi i pozinku s různými povrchovými úpravami u předního českého dodavatele spojovacího materiálu Pematex. Podložka D127A pružná nerez A2. Kategorie: Hutní a spotřební materiál. Mnerez ,zavit,tyc, m, nerez.


DIN 976- nerez ocel A 7 Alesklá, m, tvar A, m. Spojovací materiál, zemní vruty, patky. Bez DPH Kč s DPH 1Kč . Vyrobeno z nerezové (antikorové) oceli třídy AISI 304. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažení. Jde o klasické, kruhové závitové tyče. Nýtovací matice nerezové se zapuštěnou hlavou 90°. M(ks), závitová tyč M(ks), matice M(ks), matice M(ks), opěrná podložka (ks), podložka pro hlavici (ks), . A- Šrouby nerez , s šestihrannou hlavou, celý závit.


Nájdete tu ale aj tyče s inými triedami pevnosti, nerezové alebo mosadzné tyče,. V tomto oddělení naleznete závitové tyče černé, zinkové, nerezové a.

Důležitým doplňkem při použití spojovacích materiálů jako jsou závitové tyče a šrouby jsou PODLOŽKY. Bude odesláno během pracovního dne. Nerezová ocel A(AISI 316), délka m. Aug délka 3FT ca 90cm pevnost4.


Kup teď Kč s dopravou 1Kč . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie závitové tyče. Co se týče nízkých teplot, tak třídu Alze použít až do -1°C, přičemž třída Amá .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky