čtvrtek 12. listopadu 2015

Zelák 30l

Biowin sud na zelí s víkem PH bílý, l. Sud hrnec na zelí keramika zelák 30l. U daného hrnce na zelí je možnost výběru z . Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Tradiční výroba Českého výrobce.


Keramický glazovaný hnědý lesklý 30l zelák s víkem.

Dostupny od: minimální množství je 1. Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 10l. Zelák tmavě hnědé barvy, s víkem. V případě dalších dotazů nás neváhejte . Vzhledem ke křehké povaze materiálu, zboží nezasíláme. Pokud je možný výběr z více barevných provedení, uveďte prosím Vaši volbu . Náhradní keramické víko k sudům na zelí. Víko nemusí pasovat na sudy z naší nabídky.


Prodám zelák 30l včetně víka.

Inzeráty zelák - aktuální inzeráty na Sbazar. Kč , Vsetín zelák prodám zelák , objem cca 25- 30l , s víkem. Koupili jsme zelák , ale protože jsme nikdy nenakládali, tak bychom uvítali nějaký osvědčený recept na nakládání zelí. Používá se ke kvašení a skladování zelí a pro jinou . Do něj se nakládá a nechá kysat zelí.


Sud (zelák) na zelí a okurky. Sud na zelí - objem 30l : výška: cm. Aug Objel, l , l. Zavařovací hrnec na indukci Orion l set. Klasický sud na zelí - zelák , který je ideální k nakládání zelí či zeleniny.


Chci se zeptat, jestli je možné naložit zelí ještě teď v prosinci, zelák bychom měli na. Po vykvašení v keramickým L jsem odstranil dřeva a kámen a přikryl . Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou . Sep Dostali jsme nový čtyřicetilitrový zelák.


Prosím, kolik kilogramů nakrouhaného zelí do něho koupit? Jen teorie: Myslím, že zelí má podobnou . Porovnání ceny Barel zelák l plast.

Barva: Tmavě hnědá Při převzetí zásilky je nutné ji . Uplně se mi sbíhají sliny, jdu do toho taky. Mám 40ti litrový zelák , kolik kg krouhaného zelí by jste mi doporučili?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky