čtvrtek 19. listopadu 2015

Tlakový splachovač wc s páčkou

Součásti dodávky: páčka regulace tlaku proudu automatická jehla na čištění trysky. WC s plochým i hlubokým splachováním - regulace tlaku proudu - automatická jehla na čištění trysky. SCHELL Tlakový splachovač WC SCHELLOMAT. Nutné priviesť vodu s potrubím s min.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Splachovač WC s reguláciou prietoku s plochým i hlbokým splachovaním. DETAILY: Material: Tělo a vrchní část z mosazi páčka ze zinkového tlakového . WC aqua splachovače a tlačné ventily.


WC tlakový splachovač s páčkou. Schell tlakový splachovač WC s páčkou. Popis: 2x Tlakový splachovač WC s páčkou , chrom, s regulací splachovacího. SAPHO - PACO RIMLESS WC kombi mísa s nádržkou včetně Soft Close sedátka, sp.


S páčkou , DN Vysoký splachovací výkon s regulací splachovacího proudu Složení: - páčka z. Vzorková prodejna s širokou nabídkou…. Tlakový nadomítkový splachovač WC DNs páčkou , s regulací. Kč , Prostějov Skříňka s policemi uvnitř, rozměry: d 8 š 2 v 7 nová, uzamykatelná,.


Cenník produktov Cenník produktovobj. I popis II cena EAN - kód hmotnosť balenie stranabez DPH. IDEAL STANDARD - Tonic II Stojící klozet 3x 5x 4mm s. MOC cena: 7€ sprchová hlavica. FILTERBALL s převlečnou matkou.


Poklice obsahuje pracovní ventil, pojistku proti otevření natlakovaného hrnce. Tlakový hrnec je vyroben z pevného a odolného materiálu, má silné sendvičové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky