čtvrtek 26. listopadu 2015

Sací hadice 32mm

Určena pro lehký výtlak a sání tekutin. Využití: ve stavebnictví, na zahradě, v domácnosti, apod. Hledáte tlaková hadice 32mm ? Sací průhledná bezbarvá nebo žlutá hadice s bílou spirálou pro použití v běžných podmínkách.


Tlaková hadice pro kapaliny) Průměry: od 6mm do 32mm.

Sací hadice pro bazény se zakončením - plovoucí) Průměry: od 32mm do 38mm. Druh sortimentu: Zahradní hadice (bm). NEDOSTUPNÉ V E-SHOPU, PRODEJ . Vhodné zejména k sacímu řádu čerpadla. Vyrobena z pružného a měkčeného PVC v černé barvě.


Díky vysoké flexibilitě se používá tam, kde je . Sání a čerpání vody a jiných kapalin, doprava neabrazivních tuhých materiálů v zemědělství, zahradnictví a . Pro vysavače Nilfisk Multi 2 30.

Nástřiková sací hadice KÄRCHER - průměr mm , délka m. Kärcher nástřiková sací hadice kompletní s robustní plastovou žlutou rychlospojkou. Pro otok znečištěné a špinavé vody . Chromová sací hubice o průměru mm. Koncovka standardní hadice 32mm. Luxusní umyvadlový sifon z pochromované mosazi ve tvaru válce. Hadice bude v jednom kuse vámi objednané . Vysoká kvalita, nepřetáčivá, cena je za 1m.


Vhodná zejména pro samonasávací povrchová čerpadla. Sací a výtlačné hadice z měkčeného PVC tmy. Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z role v požadované délce. Sací částečně průhledná hadice se spirálovou výztuží pro použití v běžných podmínkách.


Barva dle našich aktuálních skladových . Nářadí Narex je kvalitní a spolehlivé. BAŤACZ zajišťuje záruční i pozáruční servis. EURO AQUA hadice z měkčeného PVC vyztužená spirálou z tvrdého PVC určená pro sání a čerpání vody, k dopravě neabrazivních tuhých . Antistatická sací hadice pro vysavače Nilfisk - DN x 4m.

QuickSystémem pro zvýšenou bezpečnost v prašném prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky