pondělí 23. listopadu 2015

Nerezová závitová tyč m20

Závitová tyč nerezová M, délka 1m, nerezová ocel. Námi dodávaná závitová tyč nerezová s metrickým závitem je vyrobena metodou válcováním závitu. Nerezové závitové tyče , nerez A2. Prodej nerezových závitových tyčí je realizován balíky kamkoliv v ČR.


Používá se ke kotvení základových trámů dřevostaveb při tesařských pracích nebo jako kotvící a spojovací prvek. M M M1 M1 Mnerez A4-70 .

Tento produkt má více variant: Varianty (21). Vybírejte ze širokého sortimentu závitová tyč a svorníky a objednávejte online. K zakoupení je dále například závitová tyč m m1 m1 m1 mdále nebo . V nabídce také v provedení nerez , černá a pevnostní 8. Podložka D127A pružná nerez A2. Nakupte závitové tyče z nerezu, oceli, mosazi i pozinku s různými povrchovými úpravami u předního českého dodavatele spojovacího materiálu Pematex. Velmi kvalitní závitové tyče od českého dodavatele!


Průměr: MMateriál: Nerez A2. DIN 9- závitová tyč 2m provedení Anerez.

MNEREZ Aprovedení: nerez Adélka: 1m. M nerez (1m) DIN 9TP A2-50. Spojovací materiál Killich s. Jde o klasické, kruhové závitové tyče. DIN 976-(tvar A) se standardním metrickým závitem ISO, nerezová ocel A4.


Délka závitu typ, Úplný závit. Bez DPH 9Kč s DPH 11Kč . Důležitým doplňkem při použití spojovacích materiálů jako jsou závitové tyče a šrouby jsou PODLOŽKY. Nájdete tu ale aj tyče s inými triedami pevnosti, nerezové alebo mosadzné tyče, alebo napríklad.


M, Skladom, Na dopyt, Skladom, Na dopyt. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZÁVITOVÝCH TYČÍ - NEREZOVÝCH.


Použitím závitových tyčí (závěsných šroubů) je možno závěsy upevnit v. Závitové tyče rôznych materiálov a dĺžok, pevnostné, čierne. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat . Stavitelné kloubové nohy - M20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky