čtvrtek 12. listopadu 2015

Okapové svody plastové

Marley Koleno pro okapový svod DN hnědé 67°. Systém plastových okapů Galeco je vyrobený z polyvinylchloridu(PVC). Vysoká kvalita použitého vlákna, odolnost vůči mechanickému poškození, tahu a ohybu . V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové , titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody. RG se svody DN - přístřešky,… Číst dál .

Okapové systémy - Gutta Okapový svod pozink 80mm. Plastové okapové koleno Průměr svodové roury: mm. Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR.


Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. To je jen malý výčet výho kterými se plastové okapy liší od méně praktických kovových. Okapy nejsou jen samotné žlaby a svody. Hranaté okapové žlaby plastové , Marley.


Plastový chrlič vody pro okapové svody o průměru mm.

Chrlič pro plastové okapové svody od výrobce Marley. Chrliče pro okapy v pěti různých barevných . Výhodou je, že plastové okapy jsou lehké, není je třeba natírat. Musíme jenom zkrátit na potřebné délky žlab a svody a namontovat. Svody Marley nabízejí to, co si stavebníci přejí - kvalitní, propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy pro.


Oboustranné plastové koleno svodu Gamrat se používá pro změnu směru svodu , tam kde je nutné svod. Navíc okapy za trvale nejnižší ceny. Měděné okapy a hlavně svody jsou v dnešní době stále častěji . Objednejte si kvalitní plastové okapy Marley. Všechny položky prodáváme po jednotlivých kusech.


Pokud hliníkový okap ošetříme vysoce odolnou a stálou práškovou vypalovací barvou, prodloužíme životnost až na sedmdesát let. Okapový žlab brRG hranatý brantracitová barva. Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém. K dokonalé funkčnosti každé střechy patří zcela určitě okapový systém.


V současnosti se na trhu setkáme s širokým množstvím materiálů a typů okapních prvků. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů.

Skladová dostupnost dle pobočky. Odpadní trubka ( svod ) metrů grafitová. Tato velikost okapů se používá pro menší objekty jako jsou garáže, kůlny, skleníky, přístavby a malé rodinné domky. Seřadit: Doporučené Hodnocení Nejlevnější Nejdražší A Z Z A Nejnovější .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky