pondělí 7. prosince 2015

Hliníkové tyče

Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, hranoly. Hliníkové kruhové tyče - kulatiny. Stabilní konstrukce s perfektním vzhledem! U nás máme ploché hliníkové tyče i další hutní materiál trvale skladem a se zajímavou slevou pro živnostníky.


Různé délky, různé průřezy, ceny hliníkových tyčí jsou uvedeny za celou tyč.

Prodej realizujeme po celé ČR balíkem. Výhodou tažených tyčí jsou přesnější tolerance průměru. Nabízíme výrobky z hliníku a hliníkových slitin normy ENAW.


V nabídce máme hliníkové plechy, svitky, tyče , desky, trubky a další tvary z hliníku na přání. Naše firma dodává hliníkové válcované a lité . Metal Service Centre - IMC Slovakia, s. Tyče dodávame ploché kruhové, štvorcové, šesťhranné, v profiloch L, .

Výchozím materiálem pro hlíníkové tyče jsou lité kruhové ingoty, které jsou díky jejich geometrii (kruhový příčný řež) nazývány kruhové- nebo lisované ingoty. Všechny výrobky z hliníku disponují vysokou . Materiály z hliník - desky, tyče , plechy, Mprofily, oboustranně ofrézované desky s ochrannou folií, kované a lité bloky. Dodávka do hodin od hlavního evropského dodavatele produktů v . ALUplus - hliníkové plechy, desky, tyče , trubky, jäckely, profily. Poznámka: Ve výrobních možnostech jsou tyče v těchto rozměrech: lisované: a . Mezní úchylka průměru, ±mm. Popis: Prodám tyče z nosítek průměr 39mm-14ks.


Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro hliníkové tyče a tyče ze slitiny hliníku. Rigové tyče o průměru 15mm na každém konci s vnitřním závitem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Nosné tyče Wingbar jsou díky optimalizaci aerodynamiky, ostatně tvarem připomínají křídlo, opravdu velmi tiché. Vydávají až o méně hluku v porovnání s . Potřebujete hutní materiály z hliníku?


Kovometropol vám dodá hliníkové plechy, trubky, tyče , desky, pásy, profily či dráty v okolí Nymburku a Prahy. Thule tyče 7k patkám černé délka 120cm 2mm silné - SquareBar 949.

Exkluzivní nosné tyče ve stříbrném designu pro doplnění skvělého designu auta. Velmi tiché hliníkové tyče s T-drážkou pro snadnou montáž příslušenství. Stále máme na skladě široký sortiment polotovarů z hliníku a jeho slitin. Standardní hliníkové profily jsou vyráběné ve tvaru kruhových a hranatých tyčí , pravoúhlých nebo kulatých trubek nebo profilů ve tvaru L, U, T, C a jiných.


Základní tyče pro předstany s přečnívající stříškou. Sabian hliníkové tyče zvonkohra - bary - Sabian Bar Chimes funkce univerzální design, který znamená, lze namontovat na jakékoliv činely stojan nebo jiné . Nosič Thule 7delší hliníkové aero tyče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky