čtvrtek 10. prosince 2015

Koupelnový radiátor

Máte vybrané filtry: koupelnové. S výběrem koupelnového radiátoru - žebříku vám odborně poradíme! ISAN Melody Grenada - oblíbený trubkový, koupelnový , nástěnný radiátor s možností výroby na míru.


Jednoduchost, střídmost a maximání funkčnost jsou . Zdroj tepla, designový prvek a odkládací plocha. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít .

ISAN má širokou nabídku koupelnových radiátorů a žebříkového topení. Zajímá vás Radiátor koupelnový nebo obecně Radiátor do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vytápění a vyberte si Radiátor jaký chcete! Radiátory do koupelny - Specializujeme se na koupelnové radiátory neboli otopná tělesa. Vyberte si vhodný radiátor do své koupelny.


Sapho Aqualine ILOOtopné těleso oblé 450x970mm, 419W, bílá. Skladem, ihned k odběru ks. Elektrické i teplovodní žebříkové topení do koupelny. Navíc koupelnové radiátory a designová topná tělesa za trvale nejnižší .

Decentní a subtilní žebra v zaoblených sběrnicích. Koupelnový radiátor 450x9- vypouklý. U nás naleznete koupelnové žebříky za velmi příznivé ceny. Můžeme Vám nabídnout širokou škálu produktů od firem Isan, PMH, Thermal Trend a další. Elegantní hliníkový koupelnový žebřík COOL nabízí inovativní a patentovaná technická.


Součástí tělesa je zátka, zátka s odzvzdušněním a 4ks . Novaservis, jedná se o chromové otopné těleso, tento koupelnový radiátor má rovné profily. Připojení na teplovodní vytápění nebo pro kombinovaný provoz. V eshopu dále naleznete vany, sauny, koupelnové doplňky atd.


Ovládání teploty se řeší termostatickým . Kombinace oblíbeného radiátoru Rosendal a Kronos. Konstrukce tohoto radiátoru nabízí snadné zavěšení ručníku ze strany. Na vertikálních trubkách je radiátor.


Určený pro zapojení do otopné soustavy. BITI pro sušení ručníků nebo vytápění koupelny v provedení chrom o rozměru 55x125cm tvořený dvěma. Bílý elektrický koupelnový radiátor bez regulace prostorové teploty o rozměru 450x9mm a příkonu.


Topný žebřík je osazen nerezovou topnou . May Například koupelnový radiátor je nejčastěji umisťován za dveře, přitom z praktického i estetického hlediska by měl být zpravidla umístěn jinde.

Skládá se ze šesti obloukových dílů střední velikosti. Jun Švýcarský výrobce Zehnder uvádí na trh nový designový radiátor s dynamickým, unikátním vzhledem. Inovativní konstrukce se šikmými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky