středa 16. prosince 2015

Nerezový stůl s dřezem bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Služby v pohostinství: stůl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Inzeráty nerezový stůl s dřezem - aktuální inzeráty na Sbazar. Nabízím celo NEREZový stůl ve velmi dobrém stavu a kvalitě s 3x zásuvkou ( šuplíkem ) na levé straně, pomocným dřezem v pravé části pracovní plochy, . Korpus stolu - Použitý ,R-7Vstupní stůl k myčce.

Celonerezové provedení, Roštová police, Dřez. Nerezové stoly - bazar , gastrocentrum-písek. Kvalitní bazarové nerezové stoly výborně zastoupí finančně nákladné vybavení.


Výroba, prodej, servis a bazar gastro zařízení a gastro techniky pro restaurační zařízení. Hledáte nerezovy pracovni stul ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Mycí stůl s dřezem a policí pro profesionální gastro provozy.


Vážení zákazníci, připravili jsme pro vás užitečný gastro bazar , v němž za mimořádně.

K dispozici jsou vám i nerezové regály, stoly či dřezy (dvoudřezy). Nepoužitý - nový - výprodej skladu, dřez 500x500x300mm, zadní lem 100mm, . Internetový obchod (E-Shop) - gastro zařízení,gastro bazar ,gastro,řeznické potřeby,gastro potřeby. Gastronomické vybavení, gastro bazar.


Novinka - nerezové stoly z materiálu AISI 445. Stejně jako nerezové dřezy a další nerezový nábytek, i nerezové stoly Vám vyrobíme přímo na míru a. Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Stolička nerezová 300x355x500.


GASTRO BAZAR - Nové gastro zařízení za výprodejové ceny. Využijte možnosti získat skrze bazar gastronomického vybavení cokoli se Vám. Rozměry dřezu 450x45hloubka 250mm.


Pracovní stůl , spodní police,. Sekce Ostatní nábytek - Nábytek bazar - řádková inzerce nábytku - strana 70. Prodám nerezový výčepní stůl. Oba dřezy i mýdlenka se dochovaly.


Bazar gastronomických zařízení. Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto .

Služby bazar , inzeráty, inzerce - prodej, nákup. Nerez stůl s dřezem a drtičem odpadu, rozměry 150x70x90cm (45x45x25cm), 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky