úterý 8. prosince 2015

Ucpávka čerpadla sigma

Typ ucpávky popisuje způsob těsnění hřídele u čerpadla. Rozlišujeme dva typy ucpávek - provazcovou a mechanickou. Mechanická ucpávka vhodná pro čerpadla 80-GFHU, 100-GFHU a 150-GFHU. Použití: přírubové bez patek.


Samonasávací čerpadla SVA jsou určena pro čerpání pitné.

Ucpávkové těsnění a mechanická ucpávka je. Náhradní díl - základní deska pod čerpadlo SVA. Lojová šňůra 5x5mm pro čerpadlo , provazcová ucpávka. Připojit reakci do diskuze Čerpadlo Sigma. NFM mechanická ucpávka hmotnost kg náhradní díly NFM.


Ucpávka se volí podle čerpané kapa− liny buď měkká nebo mechanická. ODSTŘEDIVÉ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLO.

KDMU, HTZ 20P - 642K bez úprav čerpadla. KID jsou určena pro dopravu vody v čerpacích stanicích u. Ucpávka čerpadla je dvojího základního provedení, a to měkká šňůrová nebo . Asi obecně nejpoužívanějším typem čerpadla je tzv. A to díky jeho velmi dobrým vlastnostem pro čerpání vody, ať již čisté . Povrchová samonasávací čerpadla na čerpání pitné a užitkové vody, bez mechanických nečistot. EPD-10-(230V), GY-1( ucpávka - gufero) čerpadlo s elektromotorem na . Ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných vod , kalů, splašků,. SVA mechanická ucpávka HTZ 18L-3S - Sigma pumpy Hranice - Čerpadla Vrchlabí.


Ponorné 5″ čerpadlo do studní, celonerezové provedení. Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou. Vertikální vodárenské článkové čerpadlo CVEV, CVAV - hlavní použití vertikálního čerpadla je pro vodárenské. Měkká, provazcová ucpávka , nezahlcená.


Máme ve sklepě 200l bojler Darling bez vaku a dvoustupňové čerpadlo Sigma. Problém je, že po dotlakování na vypínací tlak 5at začne . KG- do čerpadel značky Wilo, EMU, Grundfos, .

Sigma SVA základní deska pro čerpadla 2st. SIGMA - litinová s bronzovým vnitřkem. Především je to obchodní název, který jim dal výrobce Sigma Hranice. Modernější čerpadla (pouze některá) vodárny Darling mají už mechanickou ucpávku. Občas se také musela dotahovat ucpávka , která se po nějakém . Ponorná kalová čerpadla do septiku, žumpy či kanalizační jímky se hodí.


Drenážní čerpadla jsou vhodná na čerpání značně znečištěných odpadních vo septiků, vyčerpávání sklepů, kanálů,. Domácí vodárna Sigma Darling LIDO 35-s čerpadlem SVA-2st. Sigma je samonasávací, monoblokové konstrukce, kde základní součástí - oběžné kolo, sací a výtlačná vložka jsou shodné se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky