úterý 8. prosince 2015

Příborník do zásuvky

Příborníky do zásuvky a stojany na příbory. Nastavitelná vložka na příbory, vložka do zásuvky, ZELLER. Organizér do kuchyňské zásuvky Modena cm. Curver Infinity organizér do zásuvky čtvercový.


Plastové příborníkové vložky do zásuvek.

Povrchová úprava šedostříbrná. Výlisky se na potřebný přesný rozměr upravují oříznutím. Udělejte si snado a rychle pořádek v šupících.


Nabízíme praktické organizéry, které lze do sebe zapojovat a vytvořit tak libovolné uskupení. V sekci příborníky naleznete odolné plastové příborníky pro vložení do zásuvky. A to v barvě bílé, šedé a elegantní metalické.


Blum Antaro, Intivo a tandembox (bez nutnosti další úpravy rozměrů) pro zásuvky Blum Legrabox je možno . Rozdělovače do zásuvek slouží jako kuchyňské organizéry do šuplíků.

VARIERA podložka do zásuvky , transparentní . Doporučujeme tyto rozměry uvést v objednávce do poznámek, . Vhodný do skříňky D3M Záruka měsíců. Rozměry samotného příborníku jsou š. Díky němu si snadno udržíte pořádek. Pokud nemáte rádi přehrabování,. Včetně snímatelného nádstavce. Dřevěný příborník do zásuvky 7x26cm . Skryté (spodní) pro celodřevěné zásuvky.


Vše v nich uložené je dobře dostupné a díky prostoru se do zásuvek vejde . Stylový, elegantní a jednoduchý, to je příborník ze série nábytku WILLIAM. Do dvou skříněk a pěti zásuvek uložíte vše co je potřeba ke kvalitnímu stolování. Pro upřesnění termínu nás kontaktujte.


Katalogové číslo: STR-VKLAD-ZAS-60. Doprava Geis balíková přeprava pro zboží do 40kg s DPH:. Vnitřní dělení zásuvek nám zajišťuje pro každý předmět určité místo, tudíž nám poskytuje.


Těmi nejpoužívanějšími zásuvkovými třídiči jsou plastové příborníky.

Flexibilní uložení do zásuvek pro vytvoření přepážek nebo úložného. Přečtěte si úplný popis Náhled . Kuchyňské organizéry a vnitřní vybavení do zásuvek Blum pořiďte za akční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky