čtvrtek 3. prosince 2015

Žebrovaná trubka

Je určeno pro svodná potrubí pod budovami, stokové sítě a tam, kde je vyžadována vysoká pevnost a odolnost materiálu. Rozměry: – průměr přes žebra D = -mm. DN(ID) - používá se pro označení vnitřního průměru DN(OD) - používá se pro. Potrubní PP žebrované Ultra-Rib tuhost SN 10.


Krbová kamna,krbové vložky,kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál.

Materiál, mm ocelový plech. Výrobce, Bertrams KG, Rakousko. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce. Přivařená žebra zvyšují tepelnou účinnost. Informace o současných i minulých majitelích . Vám poslouží pro odvod všech spalin.


Vyrobeno pomocí plazmového svařování.

C - výrobce: Bertrams KG, Rakousko - Každý kus je balen . Popis: Prodám žebrovanou trubku průměr 30cm délka 6m. Stačí otevřít a budeš v obraze. Hutní materiál Kobra - trubky ocelové žebrované.


Nabídka prozatím tento sortiment neobsahuje, zkuste hledat v jiném sortimentu hutního materiálu. BERTRAMS žebrovaná trubka 150mm 50cm Kód: EKO. Přepočtená cena bez DPH: 2- EUR. Dostupnost: obvykle - dní. Pro oba druhy trubek jsou zpracovány příslušné normy, a při běžných podmínkách pokládky i provozu je zaručena jejich dostatečná životnost a vlastnosti.


Tato speciální trubka má díky navařených žebrům po celém svém obvodu velmi výrazně zvětšenou teplosměnnou plochu, prostřednictvím které předává . Běžné a levné kouřovody mají tloušťku stěny pouhých mm a výdrž při intenzívnějším používání . Trubka kanalizační ULTRA-RIB SN 16. Trubky se zesílenými konci umožňují pevnější spojení trubky s trubkovnicí při zaválcování nebo vyříznutí vnitřního či . Registr plátců DPH - Žebrované trubky Žaba s. Dobrý den, nevíte prosím někdo jak vypočítat chladivý výkon nerezové žebrované trubky 76xmm, průměr žeber 156mm a délky m.

Standardní, kompaktní a velmi univerzální výměník z lehké slitiny je výsledkem dlouhodobého vývoje. Trubky jsou integrálně žebrované , čímž je dosažena . Udělejte si přehled o cenách, . DĚČÍN – ŽEBROVANÉ TRUBKY ŽABA S. Patří do kategorií: Tepelná technika. Použitá technologie: solární systém.


PP se stěnou žebrovanou , tedy trubkám s nižší bezpečností. Je také umožněno rozdělit trubkový prostor na více . SGG“ - max teplota 4ͦ C, materiál žebra je hliník, základní trubka z libovolného obrobitelného . Ve spodní části nádrže je solární výměník tepla, v horní části pak nerezová žebrovaná trubka pro rychlý ohřev užitkové vody. Elektrický ohřívač je možno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky