středa 16. prosince 2015

Tega dětská vanička na klasickou vanu

Specifický tvar z širokým okrajem sedí na vany klasických. Barevná vanička pro děti s výpustným špuntem. Rozměry: dxš cca 78x6 hloubka cca cm . Vanička má krásné barvy a je vyrobená z kvalitních.


Osobního odběr, Zásilkovna, kurýr. Na našich stránkách používáme technologii Cookies pro zkvalitnění nabízených služeb. Pokud procházíte tento web bez změny nastavení. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to . Kompletní výbavička pro děti - velký výběr v e-shopu ve Statenicích u Prahy.


Dětská vanička patří mezi základní koupací výbavičku pro miminka. Ewa Dětská osuška s vyšívkou. Vyrobeno z kvalitních materiálů. Klasická , hluboká dětská vanička na koupání.


Kód: i168_Tega028-mod-čtverec-pejsek-a-kocicka. Tega Baby Lehátko do vany pěnové MIDI - Oranžové. Dítě tak můžete koupat v pohodlnější výšce než na.


Výrobce: Tega Dostupnost: Mimo nabídku. Velká vana , maximální spokojenost. Dětská anatomicky tvarovaná poloprůhledná plastová vanička s obrázky. Tega plastové lehátko do vaničky aqua. Lehátka do vany jsou nezbytnou součástí dětské výbavičky, zajišťují . Pájecí vany jsou elektricky ohřívané nádoby, které slouží k přetavení pájecích.


Farebná vanička pre deti s vypúšťacou zátkou. Detská vanička na klasickú vaňu žltá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky