pondělí 7. prosince 2015

Protiskluzová podložka do sprchy ikea

IKEA - DOPPA, Podložka do sprchy , Přísavky udrží podložku pevně na místě ve vaší vaně nebo sprše. Podložku udržíte déle čistou a svěží, pokud ji po každém . IKEA - PATRULL, Podložka do vany, Tato gumová podložka není jen zábavným společníkem do vany nebo do sprchy , také zabrání tomu, aby vaše dítě uklouzlo. BROGRUND police do sprchy , pochromované . Protiskluzová podložka do sprchy je výborným pomocníkem při sprchování ve sprše.


Varování před protiskluznou podložkou do vany Ikea už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze . Inzerát Podložka do sprchy DOPPA, protiskluzová IKEA. Hradec Králové, cena 69Kč, od anitna Sbazar.


Popis produktu Základní vlastnosti - Tato gumová podložka není jen zábavným společníkem do vany nebo do sprchy , také zabrání tomu, aby vaše dítě uklouzlo. Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky , sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého . Badabulle protiskluzová podložka se senzorem. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo radu, jak udržovat protiskluzovou podložku do vany. Od července už kupujeme třetí.


DOPPA - Podložka do sprchy , tmavě šedá. Poštovné je 1Kč a za každou další zakoupenou položku Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky