středa 2. prosince 2015

Rohová vana pro dva

GENTIANA je luxusní rohová vana , kterou je možno doplnit řadou dalšího příslušenství. Technický popis: Akrylátová rohová vana o rozměru 150x1cm. Horká vana plná bublinek, vířivka, pohoda, relax… speciální vany pro dva jsou stvořené pro odpočinek. Speciální rohová akrylátová vana.


Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně.

Nezapomenutelné chvíle komfortu a relaxace. Rohová vana pohodlná i pro dva. Se všemi doplňky se tato rohová vana stane originální dominantou každé . Nabízí větší prostor, umožňují i koupel pro dva.


Díky širšímu vnitřnímu okraji v rohu může obsahovat . LoveStory II je ideální vana pro dva. Umožní vám sdílet zážitky ze společné koupele ve fyzické blízkosti přímo vedle sebe.

Asymetrické umístění vany výhodně . Podívejte se na nabídku Akrylátová rohová vana iBATH CORNER NEO přímo v outletu výrobce. Dopřejte si koupelnu, které dominuje stylová vana pro dva ! Kaldewei CENTRO DUO Symetrická rohová vana (D-tvar). Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Koupelny bazar: vana. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Pro pořádnou relaxaci však potřebujete prostornou vanu.


Bílá akrylátová rohová vana iBATH CORNER NEO v novém atraktivním designu je vyztužená. AKRYLÁTOVÁ ROHOVÁ VANA GENTIANA Pohodlí a prostor pro dva. Ať už se v ní koupete samy nebo ve dvou, naplno si užijete její prostor a masážní . Vana pro dva vám poskytne dokonalou relaxaci i zábavu. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím.


Jedinou odlišností jsou její rozměry, díky nimž se do ní pohodlně vejdou dva dospělí lidé. Doporučovaným tvarem je rohová vana s prostorným . Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání.

Vana Gentiana vám poskytne dost místa pro položení rukou na jejích . Vyrazit se svým milovaným nebo svou milovanou na romantický pobyt. Oboustranné ležení umožňuje výběr strany nebo pohodlnou koupel pro dva. Tato prostorná rohová vana je navržená pro vaši absolutní svobodu a relaxaci, ale. Jenže problém je v tom, že v místnosti zabere taková vana mnohem více prostoru než klasická rovná.


Chardonnay, Sauvignon blanc, Merlot,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky