úterý 29. prosince 2015

Výkup litinových radiátorů

Zajímá vás litina ceník a výkup litiny ? Výše zmíněné sběrné suroviny a kovošroty se zabývají výkupem a nabízí aktuální výkupní ceny litiny. Při výkupu je náš pracovník oprávněn vyžadovat k nahlédnutí osobní průkaz totožnosti. Bez ověření totožnosti nebude kovový odpad odebrán ani . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . VYKUPUJEME NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ ŽELEZNÉHO A LITINOVÉHO ŠROTU! Hledáte výkup litiny za nejlepší cenu? Specializovaný kovošrot SUDA se zabývá výkupem , tříděním a zpracováním veškerého . Dobrý den, nabízím k prodeji litinové radiátory o rozměrech 60x16cm.


Kč za kus 2ks po 12-ti článcích - 6Kč za kus 1ks po 15-ti . Mám k dispozici staré litinové . Titul: Výkup litinových radiátorů.

Vyznačuje se nízkou pružností a vysokou odoností vůči tlaku a . Výkup železného šrotu a barevných kovů, papíru za hotové. Výkup barevných kovů, železa, niklu, hliníku, křemíku. Provozovna Rakovník Výkup kovového odpadu, barevných kovů, autobaterií, kartonu a novin.


Litina - kupol, plech, třísky a jiné. Ocelový šrot druh - litina , 00. Ontbrekend: radiátorů Obecný ceník kovošrotu a sběrných surovin Olomouc - Výkupní ceník. Koupelnový radiátor bíly - oblé žebříky s el. Prodám roku starý, nicméně jako nový málo používaný koupelnový radiátor bíly . Kovošrot Cajda šrot Váš výkup druhotných surovin.


Velké i malé elektrospotřebiče (bojlery, ledničky, sporáky, ledničky, mikrovlnky) zpětný . Domů radiátory a konvektory - litinové článkové radiátory. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Zabýváme se výkupem , zpracováním a prodejem šrotu a barevných kovů.


Naše provozovna je vybavena digitální autováhou s nosností do tun a disponuje . Jeho součástí je krásný původní bronzový regulační kohout.

Litinový odpad – radiátory , články kotlů apod. Je označeny jménem výrobce: A. Staré rezavé plechy, tyče, traverzy, litinové radiátory , celé stroje na likvidaci a podobně. Pro podrobnější informace nás neváhejte kontaktovat.


Aktuální katalog firem v kategorii výkup kovošrotu Královéhradecký kraj. Prodej uhlí, litinových kotlů a sypkých hmot. Dvůr Králové nad Labem, náměstí T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky