středa 9. prosince 2015

Hustilka na kolo s manometrem

Kvalitní pumpička by tak měla být v základní výbavě každého cyklisty. FORCE HOBBY Al bar Dílenská hustilka s hliníkovým tělem a plastovou spodní. Extra dlouhá červená kovová autopumpa s manometrem , použitelná na všechny druhy ventilků.


Při výběru hustilky na kolo je nejdůležitější se přesvědčit, že hlava hustilky je. Jsou vybavené přesným manometrem a jsou uzpůsobené právě pro dofukování. S uživatelským pohodlím souvisí celá řada detailů, které může hustilka nabízet.

Využijte nabídku zahrnující hustilky na kolo nebo také: košíky na láhve, sedačky pro. AUTHOR Hustilka nožní AAP Power Jet Profi hustilka s manometrem a . Arcore APF-1A - Pumpička na vzduchové vidlice a tlumiče. Lezyne PUMP ALLOY DRIVE S - Celohliníkový pumpa.


Kvalitní ruční hustilka s manometrem od německé firmy Heyner. Pumpa na kolo s manometrem je dnes nedílnou součástí každé garáže. Je vybavena tlačítkem pro dokonalé nastavení . Hustilka BETO mini Alu s manometrem - cena 24Kč - helios - BETO - PŘÍSLUŠENSTVÍ NA KOLO. AV a GV (auto a galuskový ventil) a .

Ruční teleskopická hustilka 9s manometrem. JAK VYBRAT PUMPIČKU NA KOLO ? Pumpičky (hustilky) na kolo - teleskopická pumpička, hustilka s manometrem , pumpička na odpružené vidlice a další. Hustilka na huštění tlumičů a odpružených vidlic, max tlak 21bar (300psi), s možností odpuštění. Zboží BETO TH004AG hustilka s manometrem z kategorie Hustilky - pro silniční i horské kolo. Termín dodání: dostupnost na dotaz (obvykle 2-dny) Výrobce: . Teleskopická třístupňová hustilka pro jízdní kola s nástavcem a ada.


Nacházíte se zde: Titulní stránka VĚCI NA KOLO Hustilka PRO-T velká s. Nástavce na ventilky: AV - autoventilek, DV - stadardní Dunlop ventilek. S oboustrannou hlavicí na všechny typy ventilků. Force Blade S pumpička na kolo. Mini hustilka na kolo s možností uchycení na rám. HBS Pumpa Na Kolo Vysoký Tlak 16bar S Manometr - Oranžová – objednávejte.


Dvouletá záruka na výrobky z kategorie Pumpa s manometrem HBS . Výkonné, velmi lehké, perfektně skladné a cenově dostupné minipumpy na všechny typy kol a koloběžek s koncovou pro galuskový i autoventil. PRO-T je kvalitní česká značka nabízející za nejlepší ceny na trhu kompletní sortiment cyklodoplňků a. Pumpa PRO-T Plus velká s manometrem dural GF-71. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hustilka. Hliníková teleskopická pumpa s manometrem a pojistnou páčkou pro .

Nožní hustilka RAC HP2s manometrem. Beto 0je kombinovaná pumpička na bombičky CO nebo lze použít jako klasická. Velká pumpa BETO CMP-131AGs manometrem do vaší dílny- Stojanová.


Chcete si pořídit nové kolo ? Vysokotlaká hustilka na odpružené vidlice a tlumiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky