pondělí 21. prosince 2015

Prodam dvoudrez

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů nerezový dřez. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Zároveň se skříňkou, ve které je zabudovaný. Převzetí v Praze nebo v Litoměřicích. DVD panel ekran monitor Dodge Chrysler Voyager Barcice - image 1. Chladička na víno nebo šampaňské. Prodám levně plynovou varnou desku Mora.


Držák na kola na tažné zařízení - obrázek číslo 1. Popis: K prodeji spirálový hnětač těsta,nový, nepoužitý-daňový . Gril na kuřat z nerezu, dvoudřez s přívodem teplé i studené vody, prosklená lednice, . Prodej zavedené a plně vybavené zubní ordinace v oblíbené části města Jičín,. Do poradny Položit dotaz Přečíst si . Rozměr délka 7mm, šířka 3mm, hloubka 1mm. Nerezový dvoudřez Metalac LUNA FLEX 2D. Součástí balení je sada pro . Dvoudřez s odkapovou plochou 1x Kód: 85. BAZAR CZ, BAZOŠ Kuchyně - stránka 2. Sekce Kuchyně - Nábytek bazar Klatovy.


Na objednávku - dodání do dnů. Praktický dvoudřez , který má výškově nastavitelné nohy. Užitná plocha 10mje zde splachovací záchod a vše připravené pro prodej včetně zmrzlinového stroje.


Dále lednice, dvoudřez ,ohřívač,nové lino. Konvektomat Unox XV 3ChefLux. Elektrický konvektomat Cheflux XV 3je . Prodej gastrozařízení Způsob dopravy a úhrady objednávky. Máte nějaký dotaz na toto zboží. Použitý v dobrém stavu lisovaný dvoudřez anebo svařovaná mycí vana.


Použito příležitostně na catering, stav dobrý, plně funkční, vhodné do . Ikea bazar (1) Pečení a Týn nad Vltavou velký nerez dvoudřez Mycí stůl 2x velký dřez . PRODÁM NEREZOVÝ DVOUDŘEZ 60X80CM. TOP stav (bez vrypů a škrábanců). Na telefon je měsíční záruka, během které.


IKEA,pouze spodní skřínky,deska vcelku, dvoudřez ,baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky