středa 23. prosince 2015

Jak vybrat ponorné čerpadlo

Z větších hloubek musíme použít čerpadlo ponorné. Z technického hlediska tedy zdroj vody rozhoduje. Podle našich rad vyberete vhodné čerpadlo pro vaše použití.


Aby čerpadlo spolehlivě sloužilo, je potřeba vždy vybrat správný typ s odpovídajícím. Pro hodně hluboké vrtané studny a vrty jsou vhodná ponorná čerpadla o . Pokud bychom tento údaj překročili, .

Pamatujte na to při rozhodování mezi použitím samonasávacího nebo ponorného čerpadla. Chceme Vám pomoci s výběrem čerpadla. Provedeme Vás detailně výběrem čerpadla krok za krokem a upozorníme na.


Jak vybrat ponorné čerpadlo ? Díváte se na nabídku, ale nevíte, jaký přístroj vybrat ? Na větší sací výšky už ale potřebujete ponorné čerpadlo. Výběr ponorného čerpadla podle Vámi požadovaného průtoku a tlaku v rozvodu vody – podle provozního bodu. Návo jak vybrat vhodné čerpadlo.


Návody, jak vybrat povrchové čerpadlo, jak vybrat ponorné čerpadlo , časté chyby atd.

Hledáte způsob, jak efektivně využít vodu ze studny? Odpovědí je ponorné čerpadlo , které umožňuje čerpání vody ze studní, vrtů i . Využívání vody ze studny je skvělé, znamená to obvykle . Ponorné čerpadlo oproti tomu nemusíte používat pouze při hloubce metrů a víc. V první části článku o ponorných čerpadel se zaměříme na vysvětlení co to vlastně ponorné čerpadlo do studní a vrtů je, k čemu se používá a . Ponorná čerpadla , jak už název napovídá, se noří do přečerpávané vody a jsou určena pro čerpání vody z větších hloubek a delší vzdálenost. Pak se neobejdete bez účinného kalového čerpadla. Poradíme vám, jak vybrat takové, které vám za investované peníze poskytne maximální možný výkon.


Pro větší hloubky nebo vrtané studny se hodí více ponorná čerpadla. Jak již bylo zmíněno, při jejich volbě je důležitá nejen hloubka a vzdálenost, ale i průměr . V případě, že potřebujeme dopravit vodu z větší hloubky, je lepší zvolit některé tlakové ponorné čerpadlo. Nabízí se například ponorné čerpadlo Tallas D-ESUB. Ta čerpadla co doporučujete nedávají ani bar. Na zalévání s rostřikovači musí být ponorné čerpadlo tlakové ale ne vřetenové.


V článku vám poradíme jaké čerpadlo je pro vás vhodné. Dokáže čerpat i znečištěnou vodu a . Jaký typ a hlavně také velikost vybrat , záleží hlavně na typu zdroje vody. Zde je nutné zdůraznit, že ponorná čerpadla dokážou vodu vyčerpat .

Naopak ponorná kalová čerpadla jsou konstrukčně zpracována tak, že je umisťujeme přímo do odčerpávané vody. Hloubka, ze které budete vodu čerpat, je základní faktor, který ovlivní skutečnost, zda si pořídíte čerpadlo na vodu povrchové nebo ponorné. Protože se ponorná čerpadla ponořují do vody, rozhoduje v první fázi výběru čerpadla kvalita vody - vybíráme čerpadlo . Podle stupně znečištění vody je potřeba zvolit čerpadla na čistou nebo špinavou.


K odčerpání vody z jezírek, sklepů nebo bazénů používejte ponorná čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky