neděle 13. prosince 2015

Solární sprcha přenosná

Určeno pro sprchování při turistice a kempování. Díky systému, který udržuje vodu pod tlakem, již nemusíte sprchu zavěšovat. Plně tekoucí voda jako v klasické . KEMPOVÁ SOLÁRNÍ SPRCHA L Praktická sprcha se osvědčí všude tam, kde není k dispozici teplá voda a elektřina - v kempu, na zahrádce, na táborech, . Voda je ohřívána slunečním zářením v akumulačním zásobníku ( těle) .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. BCB Adventure solární sprcha l. Detailní popis Tlaková solární přenosná sprcha. Tlaková sprcha je dobrým řešením pro každého, kdo potřebuje přenosnou sprchu s dostatečným tlakem a . Bez nutnosti stavebních úprav. Dnes již můžeme využít lehké přenosné sprchy, napojené na hadici.


Solární sprchy jsou zcela nenáročné na provoz a vyžadují pouze rovnou . Existují také jednoduché, ale velmi praktické solární sprchy přenosné.

Nabízené přenosné solární sprchy nabídnout komfort umytí kdekoliv potřebujete. Komfortní solární sprcha ohřeje litrů vody i při proměnlivém počasí. Nyní nové provedení, obě strany jsou.


Nízká hmotnost, skladnost, regulovatelná sprcha, délka hadice 95m. Přenosná sprcha Brunner s tlakovou nádobou. Kempová solární sprcha - L - přenosný vak od vidaXL. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Každé balení solární sprchy obsahuje vše, co je třeba k její instalaci. Po upevnění sprchy a instalaci na zvoleném místě není běžně solární sprcha přenosná , . Při výběru solární sprchy můžete narazit na dva základní druhy – sprchy instalované na pevno a přenosné. Oba typy disponují zásobníkem vody, v němž. Tato přenosná kempová sprcha je neocenitelná při kempování nebo pěší turistice. Jelikož je sprcha vyrobena z vysoce kvalitního PVC materiálu, je odolná vůči . Vybírat můžete z velkého množství, najdete zde sprchy pevné i sprchy přenosné se stabilními a bezpečnými podstavci.


Marimex přenosná solární sprcha UNO se zásobníkem o objemu l. Celý popis a technické parametry. Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná.

Vlastnosti: - nový kvalitní výrobek, - vhodná na chaty, do kempů,. Na slunci ohřeje cca litrů vody. Vhodná i pro autocamping, pro . Sluneční sprcha k zavěšení prakticky kamkoliv, když je potřeba. Slunce ohřívá tak - hodiny celý obsah asi na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky