čtvrtek 24. prosince 2015

Montáž mrazové zátky

Mrazovky neboli mrazové zátky jsou skvělou volbou v případě, kdy chcete předejít poškození motoru auta mrazem. Výměna mrazové zátky – Ford Pinto. Mrazová zátka slouží k uzavření výrobních otvorů v hlavě nebo bloku motoru a zároveň chrání hlavu nebo blok při . Při renovaci motoru jsem zjistil, že v hlavě chybí mrazová zátka.


Jako mrazová zátka se označuje zátka uzavírající otvor v bloku nebo hlavě spalovacího motoru. Pro výrobu bloku motoru a hlavy válců se obvykle využívá .

Má-li motor montovány mrazové , (zaslepovací zátky ) kontrolujeme jejich těsnost. Neviem o aký motor sa jedná ale protimrazové zátky môžu byť vytlačené aj na. Měl bych obavu, že při těch mrazech co byly, to nebude jen o mrazových zátkách. Montáž ohřívače chladící kapaliny.


Těsnění pod hlavou, seřízení. Předmět příspěvku: mrazové zátky. Nejsou u 3TD náhodou mrazový zátky hliníkový?


Kedysi nás učili že ich máme pred montážou natrieť hermetikom no . Měl bych dotaz, jak moc dobře se ti vyndávala ta mrazová zátka z bloku.

Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž. Ma volvo nejaky odporucany postup montaze ? Co som cital na zahranicnych forach tak sa casto stava, ze po amaterskom naklepani zacnu tiect, jeden borec . Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé . Na mě to podle těch fotek působí jako prorezlá protimrazová zátka. Pokud je to jen mrazová zátka a bude k mání tak by to mělo snad jít vyměnit bez další . Cena: 1CZK bez DPH: 09. Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní . Naše cena: 1Kč bez DPH, 2Kč vč.


Samozřejmostí je vyvážení, nakonzervování a zabalení před vlastní montáží. Mrazové zátky jsou instalovány do otvorů v bloku motoru. Jsou navrženy tak, aby zajistily blok motoru, při zamrznutí chladicí kapaliny, což by mohlo vést k . Předepsané montážní rozměry čerpadla Zetor UŘ II. Koupil jsem celou novou pístovou skupinu a pustil se do její montáže. Nechtěl jsem měnit mrazové zátky (DEFA řešení) - špatný přístup.


Tady byla snažší montáž , ale i tak - kdo má k hadicím horší přístup, doporučuju kleště na . CUMMINS - přetlakový ventil, 25,- Kč, ,- €. Je fakt že ta sada(vč.atestu) stojí 4tis. Zátka mrazová průměr mm pro převodovku T20.

A tobě to teče ze zátky vodního prostoru sacího potrubí. Tak se mi dnes stalo to co tobě,rupla mi ta druhá zátka ,že já ji blbec . Sada šroubů hlavy motoru Td5. Při každé montáži by měly být použité nové šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky