pátek 4. prosince 2015

Tlakový spínač pt 5 návod

Provedení kontaktů: NC (vypínací kontakty ): spínač PT = třífázový, spínač PM = jednofázový. FG GAS Otočná matice s vnitřním. PT pro 230V i 400V, Tlakové spínače PT5. Návod k použití najdete níže.


Funkce tlakového spínače zaručuje, že při zvýšení tlaku se čerpadlo zastaví a při snížení tlaku opět zapne. Tlakový spínač lze připojit k vodovodní části .

Schéma tlakového spínače: Model. Při poklesu tlaku na nastavenou min. Obsluha zařízení je povinna si podrobně prostudovat tento návod k používání. ZAPNUTÍ AUTOMATIKY A NASTAVENÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ. Spínač záložní automatika nelze použít v případě výpadku čerpadla.


Spínač automaticky reguluje spuštění a zastavení elektročerpadla podle hodnot . Na sklade, doručenie do pracovných dní. Zničehonic mi začal spínat až .

Na spínači se dá nastavit zapínací a vypínací tlak v rozmezí - , bar. Před použitím produktu nebo jeho části je nutno si pečlivě přečíst návod k . Objímka s vrutem pro uchycení. Na co je možné myčku používat.


Nástavce na tlakovou pistoli. Pokud je tlakový spínač poškozen, kontaktujte prodejce. Add some silicone grease to the metal part of the spray nozzle if. Zjednodušená hydraulická a funkční schémata.


PT 1 PT 2 PT 3 bPT (bezdrátová verze), Honeywell CM 70 CM 9. PP mechanické kompletační prvky. Těleso průtokového ohřevu TPO- s příslušenstvím. Do tělesa průtokového ohřevu je možné namontovat tlakový spínač , který v případě poklesu . Před stříkáním jakéhokoliv materiálu si vždy přečtěte návod k použití dané barvy. Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace. Push on the operating valve in the bottom part of the regulator – make sure that it is not clogged and.


Vás, abyste tento návod neodkládal, ale naopak ho pozorně přečetl. Priestorový termostat ( PT ).

Montážny a prevádzkový návod – Čelné a kužeľočelné prevodovky konštrukčnéhy rad X. Tento návod obsahuje důležité informace o bezpečném a správném. Regulátor řízený podle teploty prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky