pondělí 14. prosince 2015

Kolo modo rimfree

Miska ustępowa lejowa MODO Rimfree , wisząca bez wewnętrznego kołnierza marki KOŁO - kompleksowe wyposażenie do każdej łazienki. Zobacz inne Miski WC, najtańsze i najlepsze oferty, . Tym samym KOŁO powiększy swoją ofertę . Koło to jeden z liderów na rynku, który jest jedną z najlepiej . Do tej właśnie miski zaprojektowano również pasujący do . Została wykonana z tworzywa Duroplast i . Sprawdź nasze atrakcyjne ceny na produkty Koło ! MISKA USTĘPOWA LEJOWA MODO RIMFREE , WISZĄCA BEZ WEWNĘTRZNEGO KOŁNIERZA Informacje dodatkowe: Do kompletowania z: - deska sedesowa . Rimfree to całkowicie bezkołnierzowe miski WC przypominające łatwą do utrzymania w czystości umywalkę. Koło Rimfree Reflex Modo w kategorii Miski WC. Wyjątkowe okazje w zasięgu ręki. Kupuj z głową i wybieraj najlepsze oferty na Taniomania.


MISKI i KOMPAKTY WCMiski WCMiski WC podwieszaneMiska ustępowa KOŁO MODO Rimfree , wisząca z powłoką Reflex . DESKA SEDESOWA MODO , ANTYBAKTERYJNA, . KOLO MODO RIMFREE wc závesné 350x540mm, hlboké splachovanie, biela. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 3mm. Online si in showroom-urile SensoDays.


Kolo MODO wc závesné cm s funkciou rimfree. S hlbokým splachovaním vhodný na systém 3/Lit napr. Séria Nova Pro je výstižná, . KOLO MODO klozet závesný s hlbokým splachováním, 6l, bez splachovacieho kruhu. Kolo Modo L33Závesné Rimfree WC s hlbokým splachovaním.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. KOLO MODO klozet závěsný s hlubokým splachováním, 6l, Rimfree , reflex L331209- možnost instalace na instalační moduly Geberit - s hlubokým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky