úterý 22. prosince 2015

Ventil na plastovy sud

Vhodný na plastové a kovové sudy na vodu. Ventil plastový so závitom na sud na vodu. Montáž do pripraveného otvoru, zaistenie maticou. Barel 240L ventil ,víko, hranatý.


Chtěl bych si dodělat ventil k sudu abych nemusel neustále chodit s kýblem.

Dilema je jestli použít plastové , nebo kovové sudy. Zobraziť ďalšie informácie o . Všetko pre vinohrad - nerezové sudy, plastové sudy, mlynčeky a odstopkovače, demižóny, čerpadlá, kade, zátky, termokapsle, fľaše, náradie. Charakteristika: káď z plastu se zesílenou stěnou Vlastnosti:obje2l. Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka: V našom . Vypúšťací ventil zaistí pohodlné odčerpanie vody do krhly či vedra. Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání Poslat zprávu příteli Tisknout.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.

Plastovy sud 220lvhodne na kvas,vodu. Vyberte si z rôzneho praktického príslušenstva k sudom. Lieviky, zámky, zátky, ventili , či kohútiky. Výpustný ventil plastový - 1. Sud s ventilom a vekom plastový zelený. Používa sa predovšetkým na zber a . Môžem dodať výpustný ventil za poplatok , alebo si záujemca môže otvor.


NOVÝ plastový sud na dažďovú vodu 270l Wallycan s vekom terakotta je vybavený . Popis produktu Součástí balení je plastový sud , víko s těsněním, přední záslepa a ventil Technické informace určeno pro uchovávání vína, případně pro vření a . V cene horné veko s tesnením, ventil. Nádoba na vodu včetně víka a ventilu o obsahu 5litrů. Záhradný sud , objem 2litrov, súčasťou dodávky je aj uzamykateľný vrchnák a voľne montovateľný výpustný ventil. Redukcie na ventil s hrubým závitom DN (mm).


F - Hliníková rýchlospojka na hasičskú hadicu C. F- Hliníková rýchlospojka na hasičskú . Zpětný ventil zajišťuje průtok kapaliny jen jedním směrem, respektive nepřipustí průtok směrem opačným. Bandaska na vodu, víno a iné tekutiny s ventilom.

Kompletná ponuka plastových nádrží a nádob, čističiek, skeptikov a žúmp za najvýhodnejšie ceny. Sud na vodu s poklopom a vypúšťacím ventilom. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, . Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej . Bezpečnostný ventil bráni preplneniu a úniku oleja i pri prípadnom prevrátení stanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky