čtvrtek 24. prosince 2015

Příslušenství k bednění

Trubka z plastu určená k ochraně spínacích tyčí bednění. Nutná je kombinace s dalšími prvky - konusy, zátky apod. Její vnější plocha je zdrsněná pro lepší . Zdrsněná, délka m - k ochraně spínacích tyčí bednění.


Minimální odběr ks, který má délku 2m.

Lišty do betonu a příslušenství pro bednění. Vhodným příslušenstvím k bednění je separační prostředek pro snadné odstranění bednění a jeho očistu, které nezanechá stopy a nenaruší proces tvrdnutí. Odbedňovací prostředek speciálně pro savé povrchy bednění. Podepření betonových prefabrikovaných dílů a stěnových bednění.


Nabízíme různá příslušenství ke všem typům námi prodávaného systémového bednění. Příslušenství k bednění , SCASERV - Lešení a bednění. Po odbednění je matrice přilepena na bednění a pomocí špachtle se sejme.

Celosvětový dodavatel příslušenství do bednění. Kvalitní masivní křížová hlava, lakovaná. Produkt je možný lakovat ve Vašich firemních barvách, omezíte tím krádeže cenného materiálu. Gerüste und Baugeräte für die Einrichtung Ihrer Baustellen.


Ihr Profi für Baugeräte und Baugerüste. Naše zaměření spočívá v prodeji speciálních stavebních prvků, určených pro železobetonové stavby, v prodeji příslušenství pro bednění a jednorázové kruhové . Používání ztradeného bednění je moderní trend při stavbě základových zdí a podezdívek, dále se ztracené bednění může využít při stavbě nosných stěn, . Spínací tyče, matice a příslušenství pro spínání bednění. Proti hydrostatickému tlaku se doporučuje bednění příčně stáhnout stahovacími tyčemi, výztuhami a talířovými maticemi - viz univerzální příslušenství. Profily do betonu a příslušenství pro bednění. Doplňky a příslušenství tvarovek ztraceného bednění Guttadrytek.


Nabídka obsahuje širokou škálu doplňků pro ztracené bednění Guttadrytek. Guttadrytek - ztracené bednění odvětrává, izoluje chrání podlahy před vlhkostí. Značky Korum, Preston, Sensas a Mivardi přichází s novými revolučními křesly, které se pyšní doplňky, jaké jsou třeba teleskopické . Kruhové papírové bednění sloupů se používá pro jednorázové betonování sloupů a podpěr monoliticky - betonovaných konstrukcí, jako jsou tělesa mostů, . Ztracené bednění je určeno pro všechny výstavby základových pásů různých druhů .

Velkou výhodou jsou konektory, které umožnují toto příslušenství použít ke všem značkám beden Milo,Sona,Colmic,Rive, nebo ke křeslům Korum (viz foto). Profesionální příslušenství Bosch pro elektrické nářadí. Novinka na trhu - ztracené bednění Guttadrytek.


Zjistěte více o možnostech použití ztraceného bednění Guttadrytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky