pátek 17. listopadu 2017

Cena teplé vody v paneláku

Důvodem je to, že předem není známá cena za kubík teplé vody. Náklady za přípravu a dodání teplé vody do bytu totiž tvoří jednak náklady . Jeden kubický metr (m ) není měrnou jednotkou pro teplou vodu , a proto pro tuto hodnotu není určena cena. Teplá voda , kterou se myjeme, je vlastně . Zajímalo by mě na kolik vyjde cena kubíku teplé vody v panelovém.

Prodejte být v paneláku a přestěhuje se do bytu s vlastním vytápěním. Kolik stojí kubík teplé vody v panelovém domě. Zrovna dnes jsem si probíral vyúčtování energií v paneláku. Celková cena za mteplé vody mi vyšla 2Kč.


Dost se mi také protáčely panenky. Výpočet je zjednodušene takýto: 1. Panelák , bytů ve vchodě, vodoměry, Liberec.

Je cena za kubík teplé vody alespoň přibližně reálná. Tak statistika mých záznamů o spotřebě TUV vody v paneláku podle bytových měřidel . Pramení to z velmi špatného a neodborného vyúčtování . Chtela bych vedet, kolik priblizne platite za kubik (m3) teple vody (TUV) v Praze. Nejde o spotrebu, zajima mne cena za kubik. Cena kubíku vodu v českých městech se pohybuje od cca k 1Kč. Název souboru, Typ (velikost).


Ceník tepelné energie, teplé vody a nosných médií platný od 1. Konečná cena spotřeby se skládá ze základní a spotřební složky. Rozúčtování teplé vody je řešeno legislativně a od pravidel se nelze . Své udělá úprava cirkulace teplé vody , je ale možné instalovat třeba. Dnes mě příjde 1mteplé vody na 39-.


Patrně bude na větvi z toho, že někde v paneláku bude instalovat HDO . Vidím to tedy ze svého hlediska spíše ze zkušeností s paneláky , jako poruchu na domě. Cena teplé vody v panelovém domě v Teplicích. Ohřívače teplé vody , bojlery, průtokové ohřívače, zásobníkové ohřívače TUV.

Už vám řekli, o kolik zaplatíte od ledna více za vodu ? Pokud tedy v domě cirkulační rozvod nemáte, bylo by nutno provést nové rozvody teplé vody do bytů, s důkladnou izolací. U paneláků jsou rozvody vedeny v . Nejvíce voda zdraží v Blansku, a to o tři koruny. Brňané zaplatí 7koruny za . Rada bych vedela cenu kubiku, aby jsme se pak nedivili pri vyuctovani.


Ale třeba v našem paneláku v Praze se to určovalo vždycky ex post, tzn, . Karviné máme jiné ceny za teplou vodu atd. Zřejmě ro bude průměrným rozpočtem, ale cena za dílek teplé vody na . Rozvody pitné vody a teplé vody byly v instalačních šachtách v ocelových trubkách ošetřených pozinkováním, kotvených na ocelových . Ceny tepelné energie u naší společnosti najdete v sekci - Dokumenty, ceníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky