středa 15. listopadu 2017

Plastové zkumavky s víčkem

V katalogu nemáme podrobnější informace o zkumavka plastova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Základní informace najdete v PDF souboru níže.


Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Nádoba s víkem a dvěma úchyty po stranách. Síla stěny mm zajišťuje výborné izolační vlastnosti.

Vhodná náplň - ledová tříšť, suchý le chladic. Nabízíme vám širokou škálu zkumavek pro různé laboratorní účely. Zkumavky dodáváme o obsahu ml až 50 . V případě zájmu kontaktujte produktového specialistu nebo volejte . Centrifugační zkumavky , sterilní 15ml, PP, 500ks.


Dále jsou určeny k provádění . Plast pro molekulární biologii. Certifikované necytotoxické zkumavky , bez nukleáz, endotoxinů a kovů s dokonale těsnícím víčkem , pro uzavření stačí ¾ otáčky, sterilní kónické zkumavky ,.

Mikrozkumavka PCR ml s rovným víčkem , PP, růžová. V lékařských zařízeních je stále potřeba mít dostatek plastových kelímků se šroubovacím uzávěrem, zkumavek na odběr krve, různých typů lékovek, Petriho . Kryo zkumavka přírodní barvy, ml bez víčka s lemem (skirted). Dřevěný regál na zkumavek. Pro manipulaci s horkými zkumavkami bez nebezpečí. Fialový obal na krém 100ml s ČERNÝM víčkem.


Nádobka, ml, kónická, PP, ks, bez víčka. Objemová stupnice a bílá popisovací . K vyšetření se použije vzorek ze středního proudu moče – první část moče vymočte do záchodové mísy, střední část moče zachyťte do plastové zkumavky , . PET nebo PP), jsou nesterilní. Vyrobeny z chemicky odolného plastu , vhodného pro ši-. Podmínkou je odběr do sterilní zkumavky (P60), obvykle s červeným víčkem. Po očistě genitálu u chlapečků i děvčátek nalepíme plastový sáček se samolepicí.


Popis: Popis: Popis: Popis: Popis: Popis: Popis: Popis: Heparinová. Popis produktu Sliz Slime zábavný zkumavka s víčkem barvy. Zábavná dvoubarevná slizká hmota v plastové zkumavce , ve třech barevných kombinacích.


TS - 012N, Vatový tampon na . Tyto odolné zkumavky s víčky jsou ideální pro mladé badatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky