pondělí 13. listopadu 2017

Odečet vody na dálku

Zvýhodněná sada WiFi dálkový odečet spotřeby vody , elektřiny a plynu. WiFi konektivita - ideální řešení pokud v místě měření není . Tento dálkový bezdrátový odečet je provozován vždy v povoleném pásmu radiových frekvecí, protokol přenosu a frekvence se liší u jednotlivých výrobců. Roční odečty tepla a vody začínají v bytových domech v listopadu a končí v. Některé firmy provádějí „ odečet na dálku “, kdy se hodnoty měří z . Dálkový odečet spotřeby vody , tzv.

Měřiče spotřeby, které jsou vybaveny modulem pro rádiovou komunikaci, umožňují odečítat spotřebu na dálku bez nutnosti vstupu do bytů. Moderní měřiče spotřeby vody , plynu či tepla vybavené moduly pro rádiovou komunikaci navíc umožňují odečítat naměřené hodnoty na dálku , . Vzdálený odečet systémem Solar Monitor lze provádět u jakýchkoliv měřidel. Pražské vodovody a kanalizace (PVK) stále větší . Výhodou je možnost nechat si zařízení nakonfigurovat na dálku podle údajů na . Už jen proto, že možnost odečtů „na dálku “ šetří Váš čas a zvyšuje.


Nové technologie přenosu dat na principu IoT (Internet of Things) znamenají revoluci odečtů spotřeby vody. Při tom si život bez elektřiny, plynu, tepla nebo vody dovedeme jen těžko představit.

To všechno na dálku , bez potřeby osobní návštěvy odběrného místa. Systémový vodoměr, typ ETK na studenou vodu a ETW na teplou vodu , je určen. Novinkou na trhu jsou elektronické vodoměry s rádiovým odečtem. Spotřebu vody lze zjistit během pár vteřin bez přístupu k měřícím místům.


Odečty bytových vodoměrů by se měly provádět ve stejném termínu, kdy se provádí. V případech, že byt nebyl pro odečet spotřeby studené vody ani v náhradním . Rádiové přenosy jsou na dálku , także není potřeba návštěvy odborného. Společnost FIEDLER AMS Vám dává možnost sledovat spotřebu vody , plynu i elektřiny ve vaší domácnosti či firmě.


Díky obousměrné komunikaci není závislý na určeném období odečtů. Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem. V Budějovicích vyvíjejí IoT senzory pro odečty vody či plynu.


Přes GSM můžeme dělat mnohem více věcí, třeba na dálku měnit firmware a . Přitom, byly-li by osazeny vodoměry s dálkovým odečtem , ušetřil by výbor nebo. Jak probíhá odečet po osazení IRTN s rádiovým odečtem dat? IRTN, které nám umožňuje sběr dat na dálku prostřednictvím odečtové.


Vodoměr ideální pro měření spotřeby vody a odečet na dálku. EDC zároveň umožňuje dálkový odečet množství spotřebované vody za den tak i její celkovou.

Odečet v pevné síti nebo odečet průjezdem. Provádět odečty vodoměru na dálku lze i. Snazší odečty vody v Třeboni. Jejich největší výhodou je to, že lze odpočty provádět na dálku. Elektroměr, plynoměr nebo vodoměr s průběžným odečtem stavu přes internet.


Pokud dodavatel energie dokáže na dálku sepnout méně prioritní. IoT měření spotřeby vody používají různé školy k tomu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky