středa 15. listopadu 2017

Chemické čištění oděvů

Celému tomuto procesu se říká suché čištění, i když oděvy vložené do stroje jsou namáčeny do rozpouštědla. Výraz chemické čištění se ujal, je lety používán, . Co nelze vyprat, můžeme chemicky vyčistit. Vyčistíme Vám kostýmy z firemních akcí, uniformy a obleky Vašich zaměstnanců, závěsy, potahy.


Expres není možné čistit oděvy a materiály, které vyžadují zvláštní péči, jako jsou například: kůže, kožešiny, slavnostní a společenské šaty. Naše chemická čistírna PEROLA poskytuje služby v oblasti čištění oděvů , praní a žehlení prádla, čištění kůží, čištění koberců a dále úprav .

Toto čištění doporučujeme u všech . V naší prádelně nabízíme praní a žehlení ložního a hotelového prádla, zdravotnického prádla i pracovních oděvů. Dále provádíme chemické čištění oděvů , . Zabývali jsme se otázkou,zda je lepší chemické čištění oděvů či mokré,tedy Aqua. Nabízíme chemické čištění, žehlení a mandlování.


Specializujeme se na chemické čistění oděvů a kůží s cílem o co nejlepší poskytnutí služeb našim zákazníkům. Chemická rychločistírna oděvů, kůží, kožešin. Naší velkou předností je profesionalita a .

Volba technologického postupu chemického čištění oděvů a textilních výrobků s použitím perchloretylénu nebo jiných chemických rozpouštědel . Václav Cita - chemické čistění oděvů. Zajišťujeme opravy, úpravy i šití oděvů. Provádíme čištění a regenerace kůží a kožešin.


Jsme profi čistírna a prádelna v centru Plzně. Mimo prádla vám vyčistíme i kožené oděvy a bytový textil. Naše 15ti-leté zkušenosti jsou zárukou spolehlivosti.


Naše chemické čištění poskytuje vysoce kvalitní péči pro zachování tvaru a druhu. RC čistírna Vám vyčistí celou řadu oděvů z káže či semiše, včetně sak, . Velkokapacitní prádelna a chemická čistírna. Praní a čištění prádla, oděvů a textilu- praní všech druhů . Tam kde nestačí prádelna, tedy klasické praní prádla, tam přichází na řadu čistírna a chemické čištění oděvů.


Při čištění používáme špičkovou chemii značky Büfa, o jejiž kvalitě jsme přesvědčeni. Má bohaté zkušenosti s praním, chemickým čištěním , žehlením . Symboly čištění, Postup chemického čištění prádla a textilu. Pro údržbu pracovních oděvů máme k dispozici dvě technologie.


Podle stupně znečištění oděvů je zvoleno buď praní nebo chemické čištění.

VYPEREME, VYČISTÍME, UŠIJEME. V obou případech jde o chemikálie silně zatěžující životní prostředí. Proto bychom se měli chemickému čištění textilií pokud možno vyhnout.


Aktuální katalog firem v kategorii chemické čištění oděvů Chrudim. Služby Duha - nabízíme mokré i chemické čištění , impregnaci oděvů , praní a úklid pro firmy i domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky