čtvrtek 23. listopadu 2017

Oprava praček ostrava mariánské hory

Provádíme opravy elektrických spotřebičů. Servis a oprava praček , myček, sušiček a elektrických trub. Záruční servis značek Brandt a Blomberg, pozáruční servis všech značek - Brandt, . Nabízím komplexní opravy praček , myček, sušiček, elektrických spotřebičů všech značek.


Ostrava okres Ostrava -město, Moravskoslezský kraj. MaM elektro nabízí prodej a servis – opravy praček v Ostravě.

Jsme malá rodinná firma, které záleží na maximální spokojenosti zákazníků. Pračky opravujeme rychle a kvalitně s více než dvacetiletou praxí v tomto oboru. Ostravě,myček,sporáků,odsávačů,Ostravsko,Opava,BOSCH, SIEMENS.


Naše firma provádí prodej a servis opravy praček , myček v Ostravě , Opavě,. Petr Smuda - provádím opravy praček , myček, sušiček, elektrických sporáků, varných desek a jiných elektrospotřebičů v Ostravě a okolí. Jsme česká společnost vyrábějící průmyslové pračky ,. Opravy drobných domácích spotřebičů . Chladicí zařízení - montáž, servis.

Pavel - servis praček , ledniček a mrazniček. Prodáváme náhradní díly na chladničky, pračky , elektrické sporáky a chladicí techniku pro provozovny,. Zabýváme se prodejem, opravami a výkupem praček a ledniček,dále prodejem. Opravíme Vám Vaší ledničku, mrazničku, pračku i chladničku kdekoliv v Ostravě.


Velektronik, Vladimír Vyležík, servis domácích spotřebičů. Slévačská, Praha, výpis z obchodního rejstříku. Pro objednání záruční opravy můžete využít.


Je to moje třetí pračka a je perfektní, skvěle pere, není hlučná, má na výběr širokou škálu programů, . Dodávkou technologického zařízení od nás náš kontakt se zákazníkem nekončí, ale vlastně teprve začíná. Jednoznačnou předností naší . Vypršela-li u reklamovaného zboží dnem převzetí do opravy záruční doba. Dům prošel v minulosti částečnou revitalizací - plastové okna, opravy z. Z předsíně je vstup do komory , kde je provedeno připojení na pračku. Naše provozovna a Vaše výdejní místo: ProVysavače.


Mariánské Hory OSTRAVA pronájem, zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty. Prodáváme chladničky, mrazničky, kombinované chladničky, pračky , myčky a. Zajistíme i montáže a servis nástěnných klimatizačních jednotek, opravy a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky