čtvrtek 2. listopadu 2017

Rozstrikovac vody gardena

Zavlažování řádků rostlin s úsporou vody. MasterControl nebo MasterControl solar rozdělovač vody automatic zajišťuje. Vybaven ochranou proti mrazu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Aug Torq pulzní postřikovač s kovovým zapichovacím bodcem. Rozstřikovač pistolový DELUX kovový. Výsuvný turbinový rozstřikovač 30- 360° RAINJET CLABER.


Postřikovač osvěžovací set - délka hadice 7. Zajišťuje velmi rovnoměrnou distribuci vody a zabraňuje tvorbě louží. Proud vody lze plynule regulovat od intenzivního proudu po jemné mžení. Plynule nastavitelný proud vody od plného paprsku až po jemnou . Gardena Stříkací koncovka na čištění Comfort.


Aquazoom zajišťuje rovnoměrné rozložení vody a je . Classic s řízením průtoku vody nabízí všechny funkce, které jsou zapotřebí pro čištění a zavlažování v . Trvalá aretace a regulovatelné množství vody. Měkký plastový kroužek na hlavici jako . Tímto zařízením může protékat velké množství vody. GARDENA čistící postřikovač. Jednoducho čitateľný LCD displej s výstražným signálom hladiny vody a stavu batérie.


Díky tomu je vysoce pevný a příjemně sedí v ruce. Jun Pomocí hadic, rychlospojek a rozdvojek si sestavíte rozvod vody po. K přesnému kropení a rosení lze použít pistolový postřikovač. Průtok vody lze zastavit: True.


S v podstatě nekonečnou regulací průtoku se můžete rozhodnout, jaký proud vody je ideální pro momentální účel použití. Máte-li v zahradě káď k zachytávání dešťové vody a staráte se jen o. Na hadici připojenou do vodovodního rozvodu můžete připevnit koncový postřikovač. May Rotační postřikovač Hunter PGP ULTRA se zapouzdřeným převodovým.


S prvky z měkčeného plastu pro příjemnou manipulaci. Po použití nástěnného boxu se připojovací hadice snadno nasadí na stopku proti odkapávání, čímž se zabrání odkapávání vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky