pondělí 13. listopadu 2017

Ozdobná ramínka k šatům

Pruženková ramínka - šíře mm, délka cm- ramínka. Bordó pruženková ramínka k šatům. Ramínka pruženková šíře 13mm ozdobná s kovovým zapínáním . Ozdobná ramínka se řeší ve článku na webu Módní Peklo. Zelené ozdobné ramínka na podprsenku Chloe.


Odepínatelná ramínka se zvýrazňujícími proužky do dekoltu.

Někdy ji vyžaduje asymetrický střih šatů , trička nebo halenky. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Aktuální nabídka od slevomat.


Zajímavý kousek můžete nosit i bez podprsenky a například tak mile. Tmavě modré společenské šaty. Elegantní společenské šaty se.


Máme pro Vás tip: ozdobná ramínka k podprsenkám jsou nejen zaručenou volbou, ale dokonce letošním módním hitem. Ať už si oblečete šaty , top, rozepnutou .

OZDOBNÁ RAMÍNKAk podprsence Ramínka od podprsenky vám již nemusí kazit celkový vzhled a. Spíše naopak - podtrhnete eleganci šatů , halenek, tunik. Ramínka ozdobné k podprsence látkové Nové velmi originální ramínka k podprsence. Variabilní využití, lze je nosit k topům, tunikám či šatům. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma ozdobná ramínka na plesové šaty. Ples a chci si změnit ramínka z obyčejných na nějaké jiné.


Promees doplní Váš výstřih a dodají Vám nevídaný styl. Stačí odepnout ramínka z Vaší podprsenky a nasadit . Vyměnitelná ozdobná ramínka pro podprsenky z kolekce Simone Perele Inspiration (ale i jiné ve stejné barvě). Velikost = mm, = mm, . Gelová ramínka k podprsence GERI ozdobná , stříbrná.


Pruženka je vhodná na výrobu ozdobných ramínek k podprsenkám, společenským šatům , tílkům nebo plavkám. Můžete si z ní vyrobit i originální čelenku do . Prodám nová ozdobná odepínací ramínka. Poštovné: Dle tarifu české pošty.


Ramínka jsou vyrobeny tak, aby se hodily téměř každému výstřihu. Vhodná jak k šatům či tričku. Jsou originální,moderní a šik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky