pátek 24. listopadu 2017

Přečerpávací hadice na pohonné hmoty

Hledáte přečerpávací hadice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Přečerpávací hadice slouží k přečerpání kapaliny z jedné nádrže (nádoby) do. Magg přečerpávací hadice 180cm samonasávacím ventilem č. Stručný rádce: již nemusíte pít pohonné hmoty.

Umožňují tak snadné přečerpání . Pohodlné ruční přečerpávání vody a technických kapalin. Snadné použití - jeden konec hadice ponořte do přečerpávané kapaliny, prstem utěsněte druhou část hadice a 3-5x zapumpujte gumovým balónkem. Návod k použití:Do kapaliny ponořte konec hadice , který je opatřen sítkem a . Hadice na přečerpávání nejrůznějších kapalin. Ruční přečerpávající pumpa na pohonné hmoty.


PŘEČERPÁVAČ na pohonné hmoty , pro ruční přečerpávání.

W, přečerpávání nafty, řídkých olejů, vody, pohonných hmot. W 230V, průtokoměr, výtlačná hadice , sací koš, šasi, dávkovací pistole. Plastové náhradní víčko pro kanystr na pohonné hmoty. Velmi praktickou pomůckou může být také přečerpávací hadice pro případ nouze. Tento typ polního skladu pohonných hmot standardně používáme v. S přečerpáváním nafty z různých typů cisteren nemáme žádné problémy.


Používáme pružné hadice vybavené evropskými unifikovanými koncovkami. Fuel Stabilizer Diesel - Stabilizátor pohonných hmot DIESEL. BGS Univerzální přečerpávací hadička Vhodné. VÝROBKY STA-BIL představují jedinečnou řadu stabilizátorů kvality pohonných hmot.


Udržují pohonné hmoty čerstvé po dobu -měsíců a chrání tak . Kanystr plastový 10l na pohonné hmoty s hubicí. Zde najdete kvalitní sací hadice od výrobců Güde, Gardena a další. Nabízíme kvalitní přečerpávací hadice ruční s pumpičkou,. Pumpa SP 10L s hadicí (8m).


Ruční kovové čerpadlo na olej, pohonné hmoty.

K dispozici je i široká škála nářadí, plus hever, . Vhodné pro široké použití v průmyslu jako přečerpávacích jednotek,. Sací příslušenství, výpustná hadice a různé koncovky na foukání. Možnost aplikace do spalovacích motorů, do pohonných hmot , autobenzínů (kde neovlivňují činnost katalyzátorů!), motorových naft a olejových náplní všech . Odvodňování při zakládání staveb, tunelů, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky