čtvrtek 23. listopadu 2017

Požární hadice c52

Izolovaná požární hadice je určena hlavně pro vybavení hydrantových skříní. Vyberte si tu správnou požární hadici Cpro profesionální hašení nebo hasičské soutěže. Poznámka: Spojky: CMetalis, Flídr nebo AWG, BMetalis nebo AWG.


Naše firma sídlí ve městě Praha a hlavní oblastí jejího působení je požární ochrana. Použitelná pro teploty od -30°C .

V rámci našeho zaměření se specializujeme na požární bezpečnost, hasicí . Koš na požární hadice Cje určen k přemístění max. Všechny hadice jsou mezi sebou v koši spojeny spojkami. Sportovní hadice z polyesterové tkaniny a tenkostěnné polyuretanové vložky. Tato hadice je především určena pro požární sport a svými parametry je vhodná.


Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj. Jednou z předností této hadice je její .

Minimální plošná šíře odpovídá jednotlivým pravidlům soutěží v požárním útoku. Profesionální požární hadice s koncovkami STORZ, bar. Předností této hadice je její odolnost z vnitřní i vnější strany proti většině . Firesport - hadice Cs konc. Zásahové požární hadice se zvýšenou otěruvzdorností pro delší životnost.


Povrch hadice je potažen vrstvou polyuretanu, k dodání standardně v červené barvě s . Je značena dvěma barevnými proužky. Vybavení pro požární sport, zásah a hasiče. Plnoproudá požární proudnice s uzávěrem. Kombinovaná požární proudnice CGALAXIE. Hadice A1PH - zásah 10m se spojkami.


Ceník základního vybavení požárních hydrantů. Hasicí přístroje a hydranty - servis a prodej. Specifikace: - sada 2ks - trn savicový - umožňují snadné a rychlé připojení požární hadice , - opatřeny gumovým těsněním, - vnitřní průměr: 52mm, - max.


Vysokotlaká požární hadice DSTABILON HD 60m - bez koncovek. Požární ucpávky, klapky a další PBZ.

Popis zboží izolovaná požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory. Zásahová hadice Cs kovanými spojkami 20m FAVORIT. V ceně čerpadel as je zahrnuto 15m kabelu, 10m požární hadice (typ a 80) a. Trubka s hrdlem je pro čerpadlo kde nelze našroubovat hrdlo Cpřímo do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky