pátek 3. listopadu 2017

Přívodní hadice k myčce s aquastopem

Bosch, Siemens ventil aquastop pračka, myčka , servisní sada pro výměnu aquastop. Tento výrobek ochrání váš majetek - pokud praskne hadice přívodu vod. Bílá prodlužovací přívodní hadice od firmy Bosch o délce 2m. Jedná se o drobnost, ale obyčejné hadice toto nemají.


Zabraňuje jakémukoliv úniku vody z přívodní hadice. Spolehlivá technologie aquastop , která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti.

Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven. Aquastop se stará o vnější ochranu pračky nebo myčky. Přívodní hadice WPRO TAF 2s délkou 5m je vybavena aqua stopem. Dobrý den, mám novou myčku ELEKTROLUX.


Electrolux Bezpečnostní přívodní hadice 5m. Vhodné pro vestavěné myčky , které podporují funkci . Nová nepoužitá tlaková hadice k pračce , délka. Napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky délka 1cm.

GORENJE a MORA náhradní díly - Trubky, hadice , mycí ramena a labyrinty myček, výdechy topidel, klapky zpětné - hadice. Beko napouštěcí hadice s aquastopem. Toto zboží můžete mít ještě dnes u vás doma! S prémiovou dopravou Praha Express, objednáte-li do 11:00.


Hadice sama červeným zbarvením . Kompletní hadice tlakového spínače myčky nádobí. Nebo je nespojujte a kupte si rovnou delší. Bosch , Siemens ventil aquastop pračka, myčka , servisní sada pro výměnu aquastop. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce , pračce , sušičce, vysavači nebo mixeru?


Na hadici je napouštěcí elektroventil. Výkonový štítek se základními informacemi o pračce se nachází pod dvířky . Před následováním instrukcí ve videu zvažte bezpečnostní rizika, případně tuto činnost přenechte odborníkovi. BEKO napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky. Pokud praskne hadice neteče voda ven, ale nějak se zastaví přívod vody.


Já tam vidím klasickou hadici k pračce , kde je pouze mezikus na šroubení. Rozumím dobře slovu prodloužení, že se pouze přišroubuje ke stávající hadici s aquastopem. ARISTON, INDESIT HADICE MYČKY S AQUASTOPEM empty.

Oblast využití, Interiér, Vlhké prostředí. Jde mi o to, zda je možné, když to . V případě úniku vody vypne chod myčky , . U myčky nezavírám je tam Systém AquaStop a tvoří tyto části:. Aqua Stop je komplexní systém prevence proti úniku vody z myčky , který je schopen. Na přívodní hadici je nejblíže ke kohoutu zabudován dvojitý elektroventil, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky