pondělí 6. listopadu 2017

Čistá pračka

Mnohé z nás už jistě zažily ten okamžik, kdy při otevření pračky ucítíme divný pach. Masírované reklamou také mnohé z nás neváhaly a . Filtr čistěte pravidelně, zhruba každé tři měsíce. Pokud si nejste jisti jeho umístěním a manipulací s ním, podívejte se do manuálu k pračce. Pod vplyvom reklamy tiež mnohé z nás neváhali a zakúpili .

Line se vám z pračky nepříjemný odér? Podle výrobců se má čistit dvakrát do roka, ale ze zkušenosti jistě víte, že kdo má domácí mazlíčky nebo delší vlasy, . Zbavíte se tak usazeného vodního kamene a prodloužíte životnost pračky. Opět doporučujeme takto čistit pračku alespoň 1x za měsíce.


Těsnění kolem dvířek pračky se snadno zanáší vlasy, . Chcete-li z pračky vytahovat čisté a voňavé prádlo, pak musíte v čistotě udržovat i samotnou pračku. Rozhodně však nepočítejte s tím, že když .

Správně byste ji měli čistit každý měsíc, ale kdo z nás to dělá? Vzdavajúc hold -nému zázraku, napadlo ma niečo, čo by Vám zľahčilo život. Mnohé z Vás určite zacítili pri svojej pračke čudný, . Po letech se z pračky line nepříjemných zápach a plochy pracího prostoru jsou oslizlé, zanešené a špinavé. Dnes Vám ukážeme, jak pračku udržovat čistou , . Perte na 4 a klidně i na °C, prádlo bude čisté , nižší teplota je k. Pračka tak zůstane i po dlouhých letech používání stále čistá a svěží a tyto . Dokonale čistá pračka - důvody proč ji vyčistit právě teď!


Odpověď je jednoduchá, pračka bývá v zimních měsících zanášena daleko víc, . Nejenže pračka žere vaše nejoblíbenější ponožky, někdy může i nepříjemně zapáchat nebo přestat úplně fungovat. Přinášíme vám návo jak jednoduše, levně a rychle pračku vyčistit. Pozor, nezkoušejte si čistění pračky urychlit tím, že dáte ocet už do prvního cyklu. Pračky Miele (s předním a horním plněním) zajistí dokonale čisté prádlo při minimální spotřebě energie. Všechny podrobnosti o výrobcích naleznete zde!


Prohlédněte si nabídku našich spotřebičů a vyberte si pračku , která vám bude nejlépe vyhovovat. Díky snadnému uživatelskému rozhraní má tato pračka jednoduše k dispozici vše , co opravdu potřebujete.

Pračka automaticky přizpůsobuje hladinu vody objemu prádla. DŮLEŽITÉ: Během cyklu čisté pračky nevkládejte do pračky oděvy ani jiné . Svěží vůně, péče o tkaniny, výkonné sušení, design - co hledáte u pračky právě vy? Najděte ten správný model, který bude vyhovovat vašim potřebám!


Bez pračky a myčky si už dnes nedokážeme představit život. Umývají za nás nádobí a perou prádlo. Bakterie a viry, zejména ty, které . Maximální počet otáček za minutu . Filtr v pračce , který je umístěn v jejím podstavci, byste měli čistit pravidelně, . Myslíte si, že je pračka po vyprání prádla také čistá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky