pátek 3. listopadu 2017

Velkoplošné plastové podložky

Univerzální tlumící a distanční podložky. Izolují elektřinu, vlhkost a tlumí. Prodej plochých plastových podložek realizujeme za dobré ceny po celé ČR formou.


Nestačí Vám standardní podložky ? Máme pro vás velkoplošné podložky pod nýty , které jistě oceníte.

Neváhejte a navštivte náš e-shop. Nejlepší evropský dodavatel v oblasti Mechanické produkty a nástroje. Velkoplošné podložky - bezkonkurenční nabídka.


Objednejte si zboží dnes online a . Vyberte si z velkého množství: ploché podložky , pérové podložky , velkoplošné podložky , pojistné podložky a další. Nabízíme profesionální služby na míru a skvělé ceny! Průměr otvoru 1mm pro šrouby a závitové tyče M 16–18.

Maximální ochrana proti korozi i při přímém kontaktu s vodou, prodej . Kvalitní matice a velkoplošné podložky ocení každý, kdo rád bere věci do svých rukou. Nejčastěji se podložky využívají k jištění spojů typu šroub-matice, kde jednak zabraňují samovolnému. Jakožto součásti šroubových spojů jsou podložky základním a univerzálním konstrukčním prvkem. Distanční podložka pro svislou výztuž umožňuje použití na různé průměry výztuže.


V nabídce kompletní nabídka předních evropských výrobců plastových materiálů. Vše pod garancí skupiny Buildex. Pracovné oblečenie, záhradné náradie a potreby, železiarský tovar, oleje, murárske a dielenske náradie a rebríky. Charakteristika : - podložka je určena pod šrouby a matice . Podložka plastová těsnící z HDPE více.


Jednofarebné, priehľadné alebo motívové. Filcová podložka biela, 2x 250mm. Samolepiaca filcová podložka pod nábytok. Odrežete si presný rozmer podľa potreby. Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty.


Materiál: tvrzená guma potažená tkaninou. DIN 12 po velkoplošné podložky pro dřevěné konstrukce DIN 44 .

Zde naleznete vše k Plastove -balení.

Originálna podložka na drevené konštrukcie DIN440R, cena je za balenie . Plastový šindel s imitáciou dreva - čierny Rýchly náhľad Nové. Samorezná skrutka do dreva, vrátane EPDM podložky 6x40mm zvoliť iný rozmer a odtieň . Měkké podložky vyráběné z PVC (obsahuje DEHP) jsou ideální pro redukci chvění. Jsou nevhodné mezi otáčivé součásti. V provedení F mohou být lehce . DL - Plastové podložky plošné - odlehčené.


Přemění jednoruční stolařskou svěrku na hranovou svěrku pro snadné . SPOJOVACÍ MATERIÁL DIN 4Veľkoplošná podložka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky