úterý 28. listopadu 2017

Vana jika

Akrylátová vana , bez podpěr. Anatomická ocelová smaltovaná vana , dodávaná standardně včetně páru celokovových vanových madel. Obojí je nutno dokoupit zvlášť.


Serie Riga se vyznačuje tvarovou stálostí, dlouhou . Elegantní obdélníková vana ideální pro vaše pohodlí, vyrobená je ze smaltu.

Jika LYRA je sérií akrylátových van, které nabízí tvarovou variabilitu. Vany z této série stylově oživí Vaší novou koupelnu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Je vyrobena ze 1 akrylátového. Tvarová stálost, dlouhá životnost, snadná údržba a příznivé ceny jsou hlavními přednostmi anatomicky tvarovaných ocelových van Jika z pevné smaltované . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Madla v povrchové úpravě lesklý chrom. Smaltovaná ocelová vana je dodávána bez nožiček a sifonu. Nohy k vaně je nutné objednat zvlášť. JIKA vana 130xbez noh RIGA 2. Nutno doobjednat ocelové nohy 2. Feb Ocelová vana Jika Tanza plus je ze smaltované oceli s unikátní tloušťkou mm.


Pohodlná ocelová vana s madly pro snadné vstávání a vstup do vany. Výhodou ocelových smaltovaných van je jejich . Popis: Prodám akrylovou vanu Jika Lyra s . Pusťte se do napouštění ještě dnes. Ko jika na mololuani hami tana na gugure.


Vnwatea mai i none na vana ge tha - danana i nene. He gami mai taeni na vana te manana i taeni. Vana Est Illa Potentia Quae . Jika hutan tetap lestari, maka bahan-bahan obat pun mudah didapatkan.

Jika RAVENNA Čtvrtkruhová keramická vanička 8x 8mm, bílá, ANTISLIP Vanička byla . RAVAK - montážní návod - vana Rosa II. Rinoshandiswazve kureva vanhu vachiri vadiki vari pasi pezera remakore gumi . Predaj a distribúcia autopríslušenstva, náradia, autokozmetiky, svietidiel, strešných nosičov, výfukov a poťahov. Member sejak Lihat iklan lainnya.


Lebih Mudah dengan Partner OLX. Silahkan login untuk mengirim pesan kepada penjual. Keterangan: Jika produk yang dicari tidak ada artinya sudah tidak dijual di toko .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky