pátek 24. listopadu 2017

Svěrka rohová 90°

Tato svěrka automaticky vytváří ° úhel při stlačení. Obsahuje L -rukojeť pro rychlé uvolnění. Otočná hlava se přizpůsobí tloušťce až mm . Hlavní technické parametry: . Lze použít i pro stupňů řezání.

Skvělé pro rámování obrazů a . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Materiál: slitina z lehkých. Svěrka rohová ° šxv 65x25mm max. Extol Premium, Craft a Industrial představuje nářadí určené pro každodenní profesionální nasazení v průmyslové sféře, pro řemeslníky i domácí kutily.


Hledejte název nebo typové číslo. Cena dopravy3Kč ( cena s DPH ). Rychloupínací rohová svěrka pro vytvoření úhlu °, šířka čelistí mm, výška čelistí mm, max.

Svěráky, svěrky a stahováky na ložiska. EXTOL PREMIUM - šířka čelistí 68mm, výška čelistí 30mm, . Svěrky rohová stupňů Extol Premium nabízíme za výhodnou cenu! Domů Ruční nářadí Svěrky svěrka rohová stupňů, šířka čelistí 68mm, výška čelistí 30mm, max. Prodejní cena s DPH, 32Kč. EXTOL svěrka rohová stupňú, šířka čelistí-65mm, výška čelistí-25mm, max.


Rohová hliníková svěrka s jedním vřetenem pro uchycení předmětů pod úhlem °. Pojme spoje v úhlu stupňů. Stolařská svěrka Extol Premium, rohová ° skladem za super cenu. Dostupnost: Připraveno k odeslání. Běžná cena: 51Kč s DPH (42Kč bez DPH).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kotouč diamantový brusný turbo 125mm se středovým otvorem 22mm pro úhlovou… Kotouč diamantový brusný turbo 125mm se středovým otvorem 2 2mm . Odolný rohový svěrák od výrobce Magg je praktickou . Rohový upínač ES upevňuje prkna a rámy, rychle a snadno, v ° úhlu. Tento produkt je dočasně vyřazen z naší nabídky.

Vrbka - vibrační desky, vibrační pěchy, . Rockler Clamp-It je rohový upínací přípravek. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka . Rýchloupínacie rohová svorka na vytvorenie uhla °, šírka čeľustí mm, výška čeľustí 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky