čtvrtek 16. listopadu 2017

Supraten teracota

Instalarea tehnicii sanitare (metaloplast, polipropilen ) З. Petricani linga Centrul de Materiale de Constructie SUPRATEN. Peretii si podurile sunt indreptate, teracota si cabina de dus in BWC, Mobila la comanda. Promotie valabila doar in cadrul Centrului Comercial Orasul Mesterilor, str.


You need Flash Player or later installed to play this streamingvideo. Teracotă , panouri compozite, gips-carton, lambriuri din plastic, tapete. BAGHETA 4gr, adeziv pentru montaj. SA Supraten a donat teracotă pentru casa lui Mihai și a Mariei! Teracota a ajuns deja la Lăpușna și va fi folosiă pentru baia și coridorul din casa.


Adeziv pentru gresie și faianţă pentru lucrări la interior şi exterior. Se utilizează la aplicarea placajelor ceramice, la montarea plăcilor din piatră . Voi fi foarte recunoscatoare ! Teracota si ceramogranit in Chisinau, mozaic din sticla si piatra, alte tipuri de finisare a peretilor, podelei, fatadelor si placarea pe strada, veranda inainte de . SA Supraten , Materiale de construcţie şi materiale pentru gospodărie pentru . Compania „ SUPRATEN ” efectueaza livrarea materialelor de constructie in toate regiunile Moldovei, costul. Gresie si faianta ( teracota pentru baie) in vanzare la preturi mici in Chisinau. Sortiment larg de gresie si faianta. Compara foto si pret pentru gresie si faianta chiar . Compoziție – emulsie acrilică pe bază de apă, pigmenţi, aditivi Culoare – mango Cantitate – 2g Destinație – pentru materiale dispersive pe bază de apă . Preț în magazin: Pret pe site: 27.


Controlul calității, Reduceri până la 90 . Vezi toate marcile Ascunde marcile . Ocniţa” şi „Alexandru Ioan Cuza” 1. In online magazinul SUPRATEN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky