čtvrtek 2. listopadu 2017

Sud na vodu 500l

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Přeprava pouze PPL SPRINT - nadrozměrná přeprava. Plastové nádrže o objemu 5litrů určené pro sběr užitkové dešťové vody jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). ALDO Sud na vodu 500l černý bez víka.


Plastový sud na dešťovou vodu , kulatý s objemem 5litrů.

Sud z odolného plastu s objemem 5litrů je vybaven ve spodní části . Sud je bez víka a bez kohoutku. Cena dopravy je 1,- Kč při jakémkoliv množství sudů. Nádrž na vodu ECOTANK 5l Ideální pomocník pro nashromáždění a uskladnění např. Sudy na dešťovou vodu - 5l.


Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, . Popis - Sud na vodu 500l černý bez víka.

Sud na dažďovú vodu 500l PH s kohútikom a vekom. SUD NA DEŠŤOVOU VODU, nádrž na vodu 500l černý bez víka. Plastová káď o objemu 5l, vyrobená z černě . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie sud na vodu 500l. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Nadměrný nákla je nutno zasílat speciální dopravou na adresu ! Osobní odběr je možný pouze na prodejnách v Praze - 28. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Ideální pro sběr dešťové vody z okapu, k nádobě je možné dokoupit víko. Kohoutek je součástí dodávky, otvor . Velký sud na dešťovou vodu XXL 5L KULATÝ.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapovým rýnám, kde zachytí dešťovou vodu a tu . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rozmery: priemer 75cm, výška 160cm, objem 500L.


Produkt je skladem u Vás za dny.

Nádrže na dešťovou vodu , sud na dešťovou vodu , nádoba na dešťovou vodu. Zahradní zásobník na dešťovou vodu 5l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky