čtvrtek 30. listopadu 2017

Vzduchovací motorek s regulací

Ideální pomocník pro uchování živých rybiček. Kyslík je pro život v akváriu nezbytný. Vzduchovací motorky vhání vzduch do nádrže přes hadičku a vzduchovací kamínek. Regulaci vzduchu zajistíme pomocí škrtítka, některé typy vzduchovacích . Možnost nastavení dvou rychlostí .

Balení obsahuje: motorek, kamínek s hadičkou. Kvalitní dvourychlostní motorek na baterie k vytvoření jemných vzduchových bublin při převozu nástražních rybek. Pravděpodobně nejtišší vzduchovací motorek na trhu. Napájení:- baterie 5V, kterou vložíme pod zadní. DOPRAVA ZDARMA Poštou, DPD nebo na Uloženku.


Výrobce: Průměrné hodnocení: 0. Je vhodný pro provzdušňování tekutin a roztoků v menších nádržkách, nádržích . Akvarijní vzduchovací motorky jsou důležití pomocníci v akvaristice a odchovnách ryb, protože dodávají blahodárný kyslík, který je elixírem života.

Na plynulou regulaci se používají různá škrtítka. Nezapomeňte že vzduchovací motorek by měl být výše než je hladina vody v akváriu aby v případě poruchy do. Lze k němu připojit vzduchovací kameny a různé dekorace. Tento kompresor zajišťuje provzdušnění vody akvária, které je potřebné pro zdraví Vašich ryb a . Nabídka kompresorů, Venturiho trubice, aerátorů a dalších vzduchovacích elementů k okysličení. Motorek RENA 1nemá vlastní regulaci - v případě potřeby nutno dokoupit škrtítko.


Optimal WSvzduchovací motorek v DELUXE provedení lze přizpůsobit přesně požadovanému množství vzduchu pomocí . Dodáváme je bez regulace výkonu nebo s regulací. Výkonné akvarijní čerpadlo s regulací průtoku. Motorek se dvěma vzduchovými vývody a plynulou regulací výkonu.


Velký vzduchovací motorek s osmi vývody a regulací výkonu. Specifikace: vysoký výkon tichý chod plynulá regulace výkonu dva vzduchové vývody. SILENTA M100VR vzduchovací čerpadlo s regulací.


Včetně hadičky a difuzoru Eheim outflow s regulací. Instalace: Motorek umístěte na suché relativně bezprašné místo do úrovně nad vodní hladinu . Regulace vzduchování na přístroji. Hlavní přednosti: 1) trvale tichý provoz.

Množství vzduchu a velikost sloupce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky