úterý 30. září 2014

Postřikovač gloria náhradní díly

Pokud hledáte tlakové, zahradní nebo zádové postřikovače či náhradní díly pro profesionální i domácí použití, volba tlakových postřikovačů značky Gloria. Snadno ovladatelný postřikovač pro ošetřování malých ploch a objektů. Německu, a v případě potřeby k nim lze dokupovat náhradní díly.


Gloria - těsnění pro tlakové postřikovače 5l (sada). Gloria Tlakový postřikovač Prima Comfort l. GLORIA je vyráběna v Německu.

Příslušenství a náhradní díly. Dostupnost: skladem ihned k odběru. Jsem s ním spokojená, v případě potřeby jdou sehnat i náhradní díly. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů Postřikovač. Náhradní díly , kola a příslušenství 5. Charakteristika : postřikovač barový odolný oleji.


Všechny tyto přístroje lze dovybavit různými nádstavci a tryskami (např. pěnovou či štěrbinovou). Prodej a servis profesionálních postřikovačů Gloria a příslušenství.

Nabízíme náhradní díly , kyseliněodolné, AKU, nerezové, stavební, zahradní, čisticí a . Držák rozstřikovací trubky Odkládací přihrádka pro malé náhradní díly jako např. Komfortní postřikovač pro zahradu. Pístový tlakoměr s integrovaným bezpečnostním ventilem.


Kapacita: l Hmotnost: kg Max. Hlavní stránka Postřikovače a rosiče. Obrázky mají pouze informativní charakter. Technické specifikace se mohou změnit . Umožňuje automatické udržování hladiny tlaku v . Gloria Postřikovač CleanMaster CM EPDM - objem. Náš servisní mechanik má přístup jen na originální díly.


Tyto profi postřikovače jsou určeny pro aplikaci postřiků zemědělských pesticidů a. Možný využít na náhradní díly. Výhradní dodavatel traktorů Branson, mulčovačů a rotačních bran Muratori, zadních podkopů Tifermec a svahových sekaček Canycom. Nejvyšší servisní podporu včetně dodávek náhradních dílů.


Tato nabídka od prodejce Skalikroman byla. Dal Degan cylindr náhradní pro DIANA a VENERE.

Sada obsahuje různé typy trysek k postřikovačům Lady, Mary, Rosy a praktický. Heron, nářadí DeWalt, Extol, Fiskars, zahradní techniku Vari, postřikovače Gloria , železářství. Pro: mají i drobné náhradní díly ,které se jinde nekoupí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky