pondělí 1. září 2014

Točení na kruhu brno

Točení na kruhu pro pokročilé Lektor: Léňa OBSAZENO. KERAMICKÉ STŘEDY pro dospělé (S MOŽNOSTÍ TOČENÍ ) Lekce jsou určeny. Pro zájemce je po domluvě možné točení na hrnčířském kruhu. Individuální kurz točení na kruhu - Brno - Jednorázový idividuální kurz točení na hrnčířském kruhu v délce hodin.


Kurz má upravený program, navazuje na Točení a engoba a připravuje na kurz.

K dispozici máme v dílně jeden kruh , proto je třeba se na hodiny objednávat individuálně. Točení je náročná činnost, každý si to chce zkusit, avšak kvalitní . Ateliér se nachází ve dvorním traktu na ulici Husova Brno. Vede kurzy točení na hrnčířském kruhu , keramiky, meditativně zaměřené tvorby.


Na kurzu Vás nejdříve seznámím s různými točířskými hlínami, jejich vlastnostmi a výběrem s ohledem na různé druhy výrobků. Naučíte se správně připravovat . Vzdělání, praxe: PF UK Praha - učitelství ČJ a VV, MU Brno - Dramatická výchova ,.

Pořádám individuální kurzy točení na hrnčířském kruhu pro dospělé. Kurz v točení na hrnčířském kruhu zahrnuje: - vyučovací hodiny. Festival Moravské hrady - Hrad Veveří - Brno.


Pro přihlášení do kurzu volejte 776 . Hrnčířský kruh je stroj k tvarování užité keramiky. Brno – venkov, příspěvková organizace. Kurz intenzivního točení na hrnčířském kruhu s akreditací MŠMT, každý účastník u svého kruhu. Seznámíme se s dekorováním keramiky prostřednictvím . ZŠ Kotlářská Brno -střed (tedy dvě ulice nad CVČ Botanka). Kurz točení na hrnčířském kruhu je určen všem, koho láká práce s keramickou . Prohlédly si prostory naší školy, vybavení a zařízení dílny a vyzkoušely si práci na hrnčířském kruhu.


Pořádáme umělecké kurzy na téma užitná keramika, modelování, točení na kruhu , mozaika nebo …. Praha, Brno , Plzeň, Karlovy Vary, České Budějovice. Kreativní tvoření z hlíny – dekorativní i užitková keramika podle předlohy i vlastní fantazie. Možnost točení na hrnčířském kruhu.


Zveme všechny zájemce na přehlídku středních škol v OC Olympia Brno 27.

Zájemci si mohu vyzkoušet točení keramiky na hrnčířském kruhu , prohlédnout si. Na centrování závisí úspěch celého točení. Roztočená hrudka se stlačí levou rukou přesně do středu kruhu.


Pravá ruka tlakem pomáhá levé. Brno - Olomoucká 14 Brno -Černovice: prodejní. U nás v kroužku se naučíš práci s fotoaparátem, úpravu fotek na PC, foto v přírodě a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky