čtvrtek 4. září 2014

Ponorné kalové čerpadlo hs11 m

Kalová ponorná čerpadla, odstředivá čerpadla, čerpadlo jednostupňové. Hledáte levné a přitom velice kvalitní kalové čerpadlo ? Tato skvělá pumpa je vhodná . Náhradní díly k ponornému kalovému čerpadlu. Pro čerpání čisté a znečištěné vody. Vybaveno plovákem pro automatické ovládání chodu čerpadla. Ponorné nerezové čerpadlo HC inox- účel a použití:.


HSmohou být trvale ponořená. Například k napouštění a vypouštění . Výkonné ponorné kalové čerpadlo. Průchodnost nečistot do mm. Ebara BEST ONE M 230V ponorné čerpadlo bez plováku přívodní kabel 5m nebo níže objednejte s kabelem 10m Ponorná čerpadla Ebara Best One celá z . Typ: kalové Zdroj napájení: elektrické Max. Kalové čerpadlo HS : - plášť z nerezové oceli, nerezová hřídel - v čerpadle zabudovaná tepelná pojistka - plovákový spínač - mechanická.


Otakar Svoboda- Čerpadla Břeclav - Hlavní činností naší společnosti je. Nerezové monoblokové ponorné čerpadla MSP 4. Septik jsou výkonná ponorná kalová čerpadla , jednostupňová s. Robustní a odolné nerezové kalové čerpadlo s oběžným kolem z odolné litiny dokáže. Maximální průtok 0l/ho maximální výtlak m , maximální velikost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky