úterý 16. září 2014

Výška baterie u umyvadla

Výška vrchní hrany umyvadla : 8mm. Doporučené výšky zariaďovacích predmetov. Feb Asestava pro umyvadlo se stojánkovou baterií. Oct Standardní výška umyvadla je cm. Jak tuto výšku nastavit u jednotlivých typů umyvadel vidíte na tomto jednoduchém nákresu.


ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY – výšky , funkční plochy.

Francouzský designérský mág Philippe Starck přišel s první umyvadlovou baterií na světě, která nabízí sprchový proud a zároveň nejnižší průtok vody. Všechny výšky jsou udané od podlahy a čisté nuly. May Umyvadlové baterie a umyvadla používáme denně, jsou.


Důležitá je také výška usazení pro průměrně vzrostlého člověka, což je zhruba 85 . Oct Výšku baterie si již částečně volím dle vybraného umyvadla , velké prostorné umyvadlo mohu vybavit baterií větší (vyšší), k malému umývátku . Používá se na robustní předměty jako jsou umyvadla , výlevky nebo desky laboratorních. Vyměřte výšku otvorů pro umístění hmoždinek kotvicích šroubů umyvadla. Nasuňte baterii svrchu do otvoru v umyvadle a vystřeďte ji.


Od typu umyvadla se odvíjí také typ umyvadlové baterie.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Celková šířka: 6mm. Ani dva krásné solitéry – umyvadlo a jeho baterie , které k sobě postavíte, si nemusí padnout do oka a konečný výsledek může mít předzvěst italského manželství . Vodovodní, stojánková, páková, umyvadlová baterie bez výpusti. Balení obsahuje flexibilní hadice. Vhodná pro umyvadla na desku.


Nízká umyvadlová baterie klasického tvaru určená pro umyvadla s otvorem na baterii. Baterie má jednoduché a praktické pákové ovládání, které je i ekonomicky . Výšku i vzdálenost baterie od umyvadla si dopředu spočítejte. Nízká baterie je v pořádku s kterýmkoliv typem, ale vysoká baterie a plytké umyvadlo dohromady . HANSAFIT elektronická senzorová baterie pro umyvadlo , DN bateriový.


Celková výška baterie umožňuje instalaci i do těch nejmenších prostor ( míst). May Volba umyvadel a baterií podléhá nejen módním trendům, ale i technickým. Grohe Rapid SL Rapid SL pro umyvadlo. Vyberte si tu správnou umyvadlovou stojánkovou baterii právě pro vás.


Standard (standardní výška ) pro mělčí umyvadla bez zvýšených nároků na oblast mezi . Do jaké výšky umyvadlo upevnit?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky