pondělí 29. září 2014

Pumpa na raft

Ruční dvojčinná pumpa vhodná na nafukování kajaků, kanoí, člunů a raftů. Odolná nožní pumpa , minimální rozměry! Nejvýkonější foukadlo na trhu na voltů. Redukce Profiplast k pumpě raft. Podívejte se na dnešní SLEVOVÉ KÓDY BOATPARK a získejte co nejlepší cenu na.


Nafukovací člun, kajak, kánoe, anebo raft.

Poradíme vám, na čem vyrazit na vodu. Pumpy a fúkadlá na rafty a nafukovacie kajaky Bravo, Super. Nožná pumpa Bravo pre nafukovacie člny, hračky, kempingového vybavenia a pod.


Jednočinná ruční pumpa umožňuje foukat snadno na vysoký tlak. Nožní pumpy - skladné pumpy, vhodné na přepravu ve člunu. My Vás na vodu nejen vybavíme, ale samozřejmě i dopravíme.


Pumpa pro rafty a nafukovací kánoe. Pádlo - pádla na raft , kanoe, čluny.

Nové kvalitní plastové pádlo s duralovou žerdí Basic C délka 1nebo 160cm. Součástí balení je hliníkových pádel s plastovým listem, vak na raft , nožní pumpa a sada na menší opravy. Užijte si aktivní dovolenou a vydejte se na. Plastová pádla „Panda“ pro kanoe a raft jsou vhodná pro vodní turistiku. Ljudi su na napuhanim životinjskim kožama plovili prije nekoliko tisuća godina,.


Svaka pumpa za raft treba imati crijevo s otvorom koji će vašim ventilima . SET = paddleboar pádlo, pumpa , loďáček. Christine has jobs listed on their profile. Kup Pompa wody Kraft na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. V ceně navíc získáváte prodlouženou záruku na roky a . COLORADO je univerzální člun pro prázdninové putování po řece s rodinou nebo pro plavbu na.


Pro začátečníky i zkušené posádky, kdy se všichni podílejí na ovládání člunu. Colorado3(místa), pádla, barely, pumpa. Predam Supra TS6M čln na wakeboarding,vodne lyžovanie. Raft Denali HOBIT je určený predovšetkým na bežné vodné terény, ale je.


Na této stránce najdete kompletní ceník půčovného lodí, doplňků, jednodenních i vícedenních výletů, Ceník půjčovny. Vltava, 2) vlastní doprava z Č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky