pátek 12. září 2014

Topítko do akvaria 15w

Vhodné pro akvária o objemu do l. Konstrukce ohřívače je uzpůsobena provozu pod hladinou až do hloubky m. Akvarijní topítko Atman vhodné pro akvária o objemu - l. Topítko bez regulace pro sladkovodní akvária. Po té co naplníte akvárium vodou,. Topení do akvária , neboli akvarijní topítko volíme dle objemu akvária a to přibližně až 1W na litr akvarijní vody v závislosti na počtu °C o které potřebujeme .

Topítka do akvárií s maximálním výkonem až W. Lucky Reptile Thermo Sprite W. Ahoj, má smysl dávat do 10l akvária topítko ? Blau 15W se vejde s prehledem i na stojaka a nebude delat az tak . Do svého akvária můžeme použít i výkonnější akvarijní topítko , než je. Miniaturní topítko pro nano akvária do objemu litrů, pevná teplota termostatu 25°C. Topný kabel 12V HeatUp Basis 15W OASE je vhodný pro ohřev dna akvária a terária.


Vybrali jsme jen ty akvária , kterým věříme na 1 a doporučili.

Součást balení : skleněné akvárium , filtr, topítko , LED osvětlení, náhradní náplně do. AQUAEL akvarijní topítko COMFORT ZONE GOLD 75. Osobní vyzvednutí: prodejen.


Newa topítko do akvárií a terárií New Attino 10W. Newa Eco-Therm akvarijní topítko 200W. C vhodné pre akvária do objemu 1l jednoduchá inštalácia pomocou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. W , uzavíratelným otvorem pro krmení ryb, . Použití topení do akvária je nejlepší způsob, jak zajistit rybičkám ideální teplotu.


Umožňuje se obejít bez tradičního ohřívače jako je topítko do terária nebo tepelného zářiče,. Terarijní topný kabel Terrahot 15W je vhodný také pro akvária. Kompletně vybavené skleněné akvárium vhodné pro začínající akvaristy.


Blau Nano therm ThermoConstant topítko 16W. Extrémně výkonné světlo do akvária určené speciálně pro pěstování akvarijních. Pokud zvolíte silnější topítko , než by bylo potřeba, tak se stane pouze to, . Aqua Glo fialová - 15W , cm. Akvárium - všechno o akvaristice - Cesty, 29-.


Náhradní startér k zářivkám pro akvária Juwel.

Zářivka NARVA - Oceanic Light 15W cm. COv akváriu do velikosti 2litrů. Kolik spotřebujete elektrické energie, kolik vody do akvária vlastně nalijete a kolik Vás.


Vypočítat přesně, kolik elektrické energie spotřebuje Vaše topítko je téměř nemožné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky